News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale: "Πρέπει να βγούμε και να επιτεθούμε στη Barcelona και να επωφεληθούμε απ’τις αδυναμίες της"

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

«Ο Ράμος δίνει το παράδειγμα και είναι ένας μαχητής στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι εδώ τον θαυμάζουμε»

«Είμαι σε καλή φόρμα κι ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τρόπαια», πρόσθεσε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Gareth Bale μίλησε στα μέσα ενημέρωσης τρεις μέρες πριν απ’τη σύγκρουση της La Liga με τη Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης των Λευκών είχε να πει τα ακόλουθα εν όψει της αναμέτρησης στο Καμπ Νόου το Σάββατο: «Πρέπει να βγούμε και να επιτεθούμε στη Barcelona και να επωφεληθούμε απ’τις αδυναμίες της. Πρέπει να σκοράρουμε κι απλά να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα’ναι δύσκολο. Παίζουν πολύ καλά, αλλά πρέπει να βγούμε και να δώσουμε το 100%. Έχουμε ένα σχέδιο κι αν αποδώσουμε στα καλύτερά μας είμαστε σε θέση να κερδίσουμε στο Καμπ Νόου».

"Τα πάντα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε ότι είμαστε 10 βαθμούς πίσω κι ότι θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος. Το να κερδίσουμε τη La Liga είναι ακόμη δυνατό κι αν κερδίσουμε το Σάββατο θα’μαστε επτά βαθμούς πίσω και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν παίξουμε καλά στην La Liga θα’χουμε περισσότερη εμπιστοσύνη πηγαίνοντας στο παιχνίδι του Champions League. Παίρνουμε τα πράγματα παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν περιοχές για να βελτιώσουμε κι ελπίζω από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε κάποιο τίτλο".

Αφιέρωμα στον Κρόιφ

"Ο Κρόιφ είναι ένας θρύλος της Barcelona, αλλά τον σέβονται όλοι ως παίκτη κι ως άτομο. Το Σάββατο θα του αποτίνουμε όλοι φόρο τιμής".

Παρούσα φόρμα

«Την περασμένη σεζόν δεν απέδωσα με βάση τις δυνατότητές μου και φέτος έχω βελτιωθεί. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και είναι δύσκολα σε μια ξένη χώρα. Αυτή τη σεζόν έχω παίξει καλύτερα, καθώς εξελίσσομαι και βελτιώνομαι σταθερά. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσω κι ελπίζω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα».

«Έπαιζα πολύ καλά πριν τραυματιστώ, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις γι'αυτούς. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα και μιλάω ισπανικά στ’αποδυτήρια. Όσο πιο ευτυχισμένος είσαι, τόσο καλύτερα αποδίδεις, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βοηθάω την ομάδα».

Θέση στο γήπεδο

"Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να παίζω στο κέντρο, όπου μπορώ να περιφέρομαι τριγύρω. Μου αρέσει να έρχομαι απ’τη δεξιά πλευρά και να’χω περισσότερη ελευθερία. Δεν με πειράζει να παίζω στ’αριστερά, αν και προτιμώ να παίζω κεντρικά ή στα δεξιά".

Η προσαρμογή στη Μαδρίτη

"Νιώθω σαν να προσαρμόζομαι καλύτερα. Μαθαίνω περισσότερα για τη χώρα και τη γλώσσα συνεχώς. Μου αρέσει να ζω εδώ, αν και οι ώρες των γευμάτων διαφέρουν απ’τις χώρας μου. Η οικογένειά μου είναι επίσης άνετα εδώ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 και θα συνεχίσω να παίζω εδώ και θα προσπαθήσω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια".

«Είναι τα 30α γενέθλιά του Sergio Ramos. Είχαμε κάποια κέικ και του εύχομαι χρόνια πολλά. Είναι σπουδαίος αρχηγός κι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δίνει το παράδειγμα και είναι μαχητής στο γήπεδο. Όλοι εδώ, τον θαυμάζουμε».

Τι του ζητά ο Ζιντάν

«Νομίζω ακριβώς το ίδιο μ’αυτό που ζητά απ’όλους τους άλλους. Πρέπει να επιτεθούμε και να αμυνθούμε ως ομάδα και να είμαστε ενωμένοι. Ίσως πριν δεν ήμασταν τόσο ενωμένοι, αλλά τώρα δουλεύουμε μαζί ως ομάδα κι αυτό βοηθά».

«Δεν είμαι έκπληκτος που θυμώνει ο Ζιντάν. Αντιδρά ακριβώς όπως κάθε άλλος προπονητής. Μερικές φορές χρειαζόμαστε μια απαλή ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Κάνει πολύ καλή δουλειά και μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να τελειώσει η σεζόν μένα τρόπαιο».

Χρυσή Μπάλα

«Δεν σκέφτομαι πολύ τα ατομικά βραβεία. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στο να παίζω για την Ρεάλ Μαδρίτης και στο να βελτιώνομαι ως παίκτης. Τα ατομικά βραβεία δεν είναι πολύ σημαντικά και θα επικεντρωθώ στο να κερδίσω όσα πιο πολλά μπορώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα θα’ρθουν με το χρόνο».

BBC

«Οι τρεις μας έχουμε μια πολύ καλή σχέση και παίζουμε πολύ καλά μαζί. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει να πούμε αν είμαστε οι καλύτεροι ή όχι. Μπορούμε μόνο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κάνουμε τους οπαδούς ευτυχισμένους».

Μπενζεμά

"Είναι υπέροχο που έχει επιστρέψει απ’τον τραυματισμό του. Είναι ένας απ’τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο του ποδοσφαίρου και είναι υπέροχο να τον έχουμε εδώ. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει όπως κάνει πάντα κι ότι θα σκοράρει".

Messi, Suárez και Neymar

"Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και κάνουν σπουδαία δουλειά. Θα’ναι ένα μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο κι ο καθένας θα’ναι σε θέση να το απολαύσει, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικό".

Ο τρόπος που παίζεται το παιχνίδι στην Ισπανία


«Είναι πολύ διαφορετικός απ’την Premier League. Βελτιώνομαι με τον καιρό και η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη. Είναι καλό να’χεις μια κακή σεζόν, επειδή μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου, γίνεσαι πιο δυνατός και βλέπεις πού θα πρέπει να βελτιωθείς. Τώρα έχω μια καλύτερη κατανόηση του πώς παίζεται το παιχνίδι εδώ κι ελπίζω να υπάρξουν πολλά περισσότερα που θα’ρθουν από μένα στο μέλλον».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.