News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Θα επικεντρωθώ στην νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για μας»

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Κάθε παιχνίδι θα’ναι δύσκολο και είμαστε έτοιμοι. Σήμερα το δείξαμε αυτό για 90 λεπτά.

«Είναι σημαντικό να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και είμαι χαρούμενος με την στάση όλων των παικτών», πρόσθεσε ο προπονητής.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στον Τύπο στο Nuevo Los Cármenes. Ο προπονητής των Λευκών ανέλυσε τη νίκη εναντίον της Γρανάδας: «Θα επικεντρωθώ στη νίκη και στους τρεις βαθμούς, που ήταν πολύ σημαντικοί για μας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα. Όταν παίζουμε εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε μια ομάδα και τους οπαδούς της. Είναι φυσιολογικό να’ναι πιο δύσκολο από ό, τι εντός έδρας».

"Πρέπει να παλέψουμε για κάθε παιχνίδι και είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά όλων των παικτών. Ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη, διότι είναι μια δύσκολη έδρα. Οι αντίπαλοι έχουν καλούς παίκτες και μας δυσκόλεψαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι εύκολα".

Έπαινος για τον Modric

«Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ, που μας έδωσε ώθηση, και πάνω απ 'όλα, τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του γιατί χρειάζεται να σουτάρει περισσότερο. Ξέρει πώς να παίξει σε πολλές θέσεις, ακόμη και στο 10. Έκανε ένα εκπληκτικό σουτ και είμαι χαρούμενος γι 'αυτόν».

«Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες σ’ένα παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι στη Ρώμη, χωρίς προβλήματα. Κάθε παιχνίδι θα’ναι δύσκολο και είμαστε έτοιμοι. Σήμερα το δείξαμε αυτό για 90 λεπτά».

Ο Μπενζεμά σε μεγάλη φόρμα

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για ό,τι έκαναν όλοι σήμερα. Ο Karim κι ο καθένας. Τα πράγματα δεν γίνονται εν μία νυκτί. Θα έχουμε δυσκολίες μέχρι το τέλος».

Η άμυνα

«Ο Danilo δεν έπαιξε γιατί είχε ένα πόνο και δεν θέλαμε να τον ρισκάρουμε. Δεν υπάρχει τίποτα ενισχυτικό με τον Carvajal, απλά κουράστηκε. Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι για τον Μαρσέλο. Είναι ο ώμος του, αλλά δεν ξέρουμε».

Πράγματα για βελτίωση


"Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πάντα. Στην άμυνα και στην επίθεση, γιατί θα πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα και γνωρίζουμε ότι σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε προκειμένου να είμαστε λίγο πιο χαλαροί στο παιχνίδι μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα και θα το κάνουμε".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.