News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcelo τελείωσε το παιχνίδι με τραυματισμένο ώμο

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αμφίβολος για το παιχνίδι εναντίον της Ρόμα



Τα κακά νέα της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γρανάδα είχαν πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ τελείωσε το παιχνίδι με τραυματισμό στο δεξί ώμο. Η αρχική διάγνωση είναι ότι υπέστη μια σοβαρή μελανιά. Ο παίκτης επέστρεψε στο σπίτι με πολύ πόνο και δεμένο ώμο.

Απέμεναν μόνο δευτερόλεπτα για το σφύριγμα της λήξης. Ο Marcelo συγκρούστηκε με τον Success σε μια εναέρια μονομαχία για τη μπάλα μετά από μια μακρινή κι απελπισμένη μπαλιά του τερματοφύλακα Andrés Fernández και παρέμεινε στο χόρτο. Η σύγκρουση δεν φάνηκε να’χει σημαντικές συνέπειες -μάλιστα, ο Sandoval διαμαρτυρήθηκε θυμωμένα σκεπτόμενος ότι ο παίκτης προσποιούνταν κάνοντας καθυστερήσεις-, αλλά ο Βραζιλιάνος άρχισε να πονάει στον ώμο και ζήτησε γρήγορα βοήθεια.

Πολύς πόνος

Ακόμα κι έτσι, ο Marcelo σηκώθηκε με τη βοήθεια του Kovacic, αλλά αμέσως ξάπλωσε και πάλι στο έδαφος πονώντας πολύ και κρατώντας τον δεξί του ώμο. Την ίδια στιγμή, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Ενώ οι παίκτες της Μαδρίτης πανηγύριζαν τη δύσκολη νίκη στη Γρανάδα ψάχνοντας τον Modric, οι γιατροί της ομάδας έτρεξαν να βοηθήσουν τον Marcelo, ο οποίος έφυγε στ’αποδυτήρια με ορατά σημάδια πόνου.


Με την αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Ρόμα την επόμενη βδομάδα, -ο πρώτος αγώνας είναι στις 17 Φεβρουαρίου- υπάρχει ανησυχία για την έκταση του τραυματισμού του Βραζιλιάνου, θεμελιώδης στο σύστημα του Ζιντάν κι αδιαμφισβήτητος στη θέση του, ίσως την πιο δύσκολη να καλυφθεί, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρος αντικαταστάτης. Λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι ο Danilo, ο οποίος θα μπορούσε να’ναι μια επιλογή, είναι επίσης τραυματίας. Οι Nacho κι Arbeloa είναι οι δύο επιλογές που θα πρέπει να εξετάσει αυτή τη στιγμή ο Γάλλος.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.