News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Granada Real 1-2

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016


Δίκαιη νίκη της Ρεάλ, στις λεπτομέρειες, μέσα στην προτελευταία Γρανάδα, με πολύ κακή εμφάνιση.

Στο α η Ρεάλ πατούσε καλύτερα, χωρίς όμως να΄χει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ουσιαστικά μόνο το διαγώνιο σουτ του Ρονάλντο στο 13, που πέρασε λίγο άουτ και το γκολ του Μπενζεμά. Η Γρανάδα απ’την άλλη, βγήκε στην επίθεση σε κάποιες περιπτώσεις με καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά ποτέ.

Στο β, αρχικά η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά κι έχασε ευκαιρίες με τους Μόντριτς (47), και Μπενζεμά (54, 56) -ο Γάλλος στην πρώτη ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στη δεύτερη χάνει άχαστο τετ α τετ. Η Γρανάδα είχε μια καλή φάση με την κεφαλιά του Μπαράλ (46), που απέκρουσε ο Νάβας και λίγο μετά το άχαστο του Μπενζεμά, ήρθε η ισοφάριση, σε μια φάση που ο διαιτητής παρεμποδίζει και μπερδεύει τον Μόντριτς, η μπάλα χάνεται και Γρανάδα σκοράρει στην αντεπίθεση.

Αυτή η εξέλιξη, έδωσε στην Γρανάδα την πίστη/ψυχολογία που της έλλειπε στο α, και πλέον πίεσε για αρκετό διάστημα την Ρεάλ, βγαίνοντας και πάλι στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί. Και μετά ήρθε η γκολάρα του Μόντριτς, να τον εξιλεώσει από μια φάση που η αλήθεια είναι πως δεν έφταιγε, να γλιτώσει τον Μπενζεμά από μοιραίο και ν’αποτρέψει νέες γκρίνιες στη Μαδρίτη. Το ματς τέλειωσε με μια ευκαιρία του Ρονάλντο από πλάγια (92).

Ο Μόντριτς ήταν ο mvp, Ίσκο, Κρος πήγαν αρκετά καλά, ο Καρβαχάλ έκανε την ασίστ στον Μπενζεμά, ο οποίος, αν και σκόραρε για 6ο σερί ματς, κάνοντας ρεκόρ, δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ θα’ταν κι ο μοιραίος, αν χάνονταν η νίκη, με το άχαστο τετ α τετ στο 56. Ακόμα χειρότερα πήγε ο Ρονάλντο, πλην των δύο στιγμών του ήταν ανύπαρκτος, μια συνηθισμένη κατάσταση φέτος.

Ο Χάμες ήταν δραστήριος στο α, στο β έπεσε κι ο Ζιντάν, ψάχνοντας περισσότερο πλάτος, πέρασε τον Χεσέ, ο οποίος όμως δεν το δικαίωσε. Ο Κόβασιτς, αν και μπήκε στο 80, πρόλαβε να κάνει 2-3 ωραίες ενέργειες κι έκανε την Γρανάδα να τον νιώσει.

Κακό ματς απ’τον Μαρσέλο, λίγα πράγματα επιθετικά, ενώ αμυντικά βρέθηκε πολλές φορές εκτός θέσης και η Γρανάδα δημιούργησε καταστάσεις απ’την πλευρά του, απ’την οποία ήρθε και το γκολ, σε μια φάση πάντως που το μπέρδεμα του Μόντριτς με τον διαιτητή αιφνιδίασε την ομάδα. Στο τέλος ο Μαρσέλο χτύπησε κιόλας, στο χέρι ή στον ώμο κι αν χρειαστεί να λείψει, δεν υπάρχει άλλο καθαρό αριστερό μπακ. Αναμένουμε τις εξελίξεις για το τι ακριβώς έπαθε.

Προχθές, για πολλοστή φορά, έλεγα ότι πρωτάθλημα φέτος δεν έχει. Έρχεται η σημερινή εμφάνιση να μ’επιβεβαιώσει. Δεν είναι εμφάνιση αυτή, ομάδας που διεκδικεί πρωτάθλημα, απέναντι στην προτελευταία. Μην τυχόν και πει κάνεις ότι έλλειπε ο Μπέιλ. Σοβαρευτείτε, με την Γρανάδα παίζαμε…
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.