News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano κατηγορεί τ’αποδυτήρια κι ενεργοποιεί την αντίστροφη μέτρησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Σκληρές δηλώσεις απ’τον Πορτογάλο

"Αν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν το επίπεδο μου, η ομάδα θα’ταν πρώτη στο πρωτάθλημα" πυροβόλησε με δύναμη ο Πορτογάλος μετά το ντέρμπι



Φεύγοντας κανείς παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε το πρόσωπό του. Στη βράση, όλοι πήγαν κατευθείαν στ’αποδυτήρια για να γλείψουν τις πληγές τους. Λίγα λεπτά αργότερα, μετά το αναζωογονητικό ντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στη μικτή ζώνη μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πυροβόλησε. Και με κατεύθυνση προς τα δικά του αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος επιθετικός φάνηκε πιο ειλικρινής από ποτέ, κάνοντας δηλώσεις που έπεσαν σαν βόμβα μέσα στο λευκό ίδρυμα. Λέξεις που δεν τον έφεραν σε καλή θέση στους ίδιους του τους συμπαίκτες και που μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα πριν κι ένα μετά στη ζωή του CR7 ως παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν το επίπεδο μου, η ομάδα θα’ταν πρώτη στο πρωτάθλημα» πυροβόλησε δυνατά ο επιθετικός. Μια φράση με μορφή πυραύλου στην καρδιά της συλλογικής. Μια πρόταση που τοποθετεί τη σχέση μεταξύ του παίκτη και των συμπαικτών του σ’ένα περίπλοκο σκηνικό. Εμφανώς αναστατωμένος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι "δεν θέλω να απαξιώσω κανέναν, αλλά όταν δεν βρίσκονται οι καλύτεροι... Αναφέρομαι στους Μπέιλ, Μπενζεμά -έπαιξε στο ντέρμπι κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο-, Μαρσέλο ... ". Η αναταραχή που προκλήθηκε ανάγκασε τον παίκτη να ανασκευάσει τα λόγια του στιγμές αργότερα, επικοινωνώντας με τη Marca για να εξηγήσει: «Όταν το είπα αυτό, εννοούσα το επίπεδο φυσικής κατάστασης, όχι το αγωνιστικό. Δεν είμαι καλύτερος απ’οποιονδήποτε απ’τους συμπαίκτες μου». Αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει ...

Μ’αυτές τις εκρηκτικές δηλώσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε λίγο παραπάνω την πόρτα της εξόδου απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σχέσεις του με τον Florentino Perez δεν ήταν ποτέ ομαλές κι εμπιστοσύνης, στον ίδιο βαθμό που ο πρόεδρος είναι μπουχτισμένος με ορισμένες συμπεριφορές του Πορτογάλου παίκτη. Το νήμα που ενώνει τους δύο τους, γίνεται ολοένα και πιο λεπτό και μ’αυτό το βήμα απ’τον παίκτη, το να τον δει ντυμένο στα λευκά η επόμενη σεζόν, σήμερα είναι μια χίμαιρα. Ειδικά επειδή το σχέδιο του προέδρου- αν ο παραμείνει στο γραφείο-, είναι μια μεγάλη επανάσταση.

«Μου αρέσει να παίζω με τους Μπενζεμά και Bale, γιατί όταν δεν είναι στο γήπεδο είναι πιο δύσκολο να κερδίσουμε», είπε, προσθέτοντας ότι «για μια τόσο μακρά σεζόν είναι πιο δύσκολο, επειδή συνήθως οι καλύτεροι είναι πάντα οι καλύτεροι. Δεν λέω ότι ο Jesé, ή ο Lucas Vázquez δεν είναι καλοί, που είναι, αλλά είναι η γνώμη μου». «Τι κάνω λάθος; Οι άλλοι (οι πρώτοι σκόρερς στην Ευρώπη) κάνουν πολύ καλή σεζόν και είμαι πολύ κοντά σ’αυτούς ... Με ενοχλεί διότι φαίνεται ότι υπάρχει μια δίωξη εναντίον μου, ότι έχω πέσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης, την ίδια στιγμή» είπε, τονίζοντας ότι «σε μια διοργάνωση τόσο μεγάλη όσο η la Liga, θα πρέπει να’σαι η καλύτερη ομάδα για να κερδίσεις. Προφανώς η Barcelona τα’χει πάει καλύτερα από εμάς».
Η φυσική προετοιμασία

Ερωτώμενος για την φυσική προετοιμασία κι εάν αποτυγχάνει περισσότερο από ό, τι θα’πρεπε, έτσι ώστε οι τραυματισμοί μαστίζουν το ρόστερ αυτή τη σεζόν, δεν κρύφτηκε και μίλησε με ειλικρίνεια: «Είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να ειπωθεί. Δεν ξέρω τους λόγους κι αν είναι όλα μέρος της προετοιμασίας ή του μετά, αλλά η αλήθεια είναι ότι υποφέρουμε πολλούς τραυματισμούς και είναι κάτι που μας πληγώνει ξεκάθαρα».

Μια χούφτα φράσεις που δημιουργούν ένα σεισμό στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η εφημερίδα υπέδειξε ήδη τον Robert Lewandowski, ως τον παίκτη που επέλεξε ο Florentino Perez για να ξεκινήσει μια νέα φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η άφιξη του Πολωνού θα φέρει έμμεσα την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εν τέλει, είτε είναι ο παίκτης της Μπάγερν είτε είναι ένας άλλος επιθετικός του υψηλότερου επιπέδου, ο Πορτογάλος πλησιάζει κάθε φορά πιο κοντά στον τέλος του στο σύλλογο. Έχει κάνει απόσβεση και με το παραπάνω και θα’ναι αυτό το καλοκαίρι, το οποίο ο Florentino Perez μπορεί να κάνει μπίζνες με την πώληση του εμβλήματος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

"Συναισθηματικά είμαστε χειρότερα στο πρωτάθλημα επειδή παίζουμε με πίεση για κάποιο χρονικό διάστημα και είναι πιο δύσκολο. Η διάθεσή μας δεν είναι η ίδια στο Champions League, επειδή ξέρουμε ότι ξεκινάμε απ’το μηδέν", δήλωσε ο επιθετικός. Επιπλέον, και για να τελειώσει τη σύγκρουσή του με τ’αποδυτήρια, τόνισε ότι «ελπίζω να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση, επειδή έχουμε πιθανότητες. Φυσικά, αν δεν έχεις τους καλύτερους δεν μπορείς να κερδίσεις».



Οι ταυρομαχικές κινήσεις του Sergio Ramos

Όσο για το ίδιο το ντέρμπι, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε ότι «νομίζω ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι αξίζαμε τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Λογικά, το πρωτάθλημα έχει γίνει πιο δύσκολο». "Ο Ζιντάν δεν μπορεί να παίξει, αλλά νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά. Είναι ένας ήρεμος κι αισιόδοξος προπονητής. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Προσωπικά, είμαι ευτυχής που δουλεύω μαζί του", κατέληξε.


"Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει τις απόψεις του, αλλά αν υπάρχει κάποιος που τον ξέρει καλά, αυτός είμαι εγώ και δε νομίζω ότι ήθελε κατηγορήσει κανέναν συμπαίκτη", δήλωσε ο Sergio Ramos, προσθέτοντας ότι «Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου, ξεκινώντας μ’αυτούς που παίζουν λιγότερο, οι οποίοι δείχνουν πάντα τα πρόσωπά τους». «Ήταν ένας κακός τρόπος έκφρασης την στιγμή που έδωσε την άποψή του. Ως αρχηγός, είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Επιμένω, ίσως ο Cristiano δεν εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Αν πίστευε κάτι τέτοιο θα μου το’χε πει κατ'ιδίαν». «Δεν μ’αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά είμαστε πολύ πληγωμένοι που χάσαμε το ντέρμπι, ειδικά επειδή το πρωτάθλημα έγινε ανέφικτο. Φυσικά, έχουμε μπροστά μας μια υπέροχη διοργάνωση όπως το Champions League και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να την κερδίσουμε», ολοκλήρωσε ο αμυντικός.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.