News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Έχουμε προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά και δεν πρόκειται να παρατήσουμε τη σεζόν»

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά δεν μπορούμε να ενδώσουμε σ’ό,τι συμβαίνει»

«Η ήττα εντός έδρας απ’την Ατλέτικο είναι κάτι δύσκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι», πρόσθεσε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στην αίθουσα Τύπου του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, προκειμένου ν’αναλύσει το ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο: "Έχουμε πράγματα να κάνουμε φέτος. Έχουμε το Champions League και τους αγώνες στη La Liga. Πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή. Είναι απαραίτητο να είμαστε επαγγελματίες και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Η Μαδρίτη δεν θα τα παρατήσει ποτέ, ούτε εγώ ούτε οι παίκτες. Μπορούν να μας επικρίνουν, αλλά θα αναζητήσω μια λύση και θα κάνουμε ότι πρέπει για να κερδίσουμε την Τετάρτη".

"Πριν απ’το Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’αυτό το παιχνίδι για να παίξουμε στο κορυφαίο επίπεδο μας και να κερδίσουμε. Τα καθήκοντα και οι στόχοι μας είναι για το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι ένα σκληρό πλήγμα. Η ήττα εντός έδρας απ’την Ατλέτικο είναι δύσκολη".

Ύφεση στην ομάδα

"Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα νοοτροπίας. Πιθανόν του ποδοσφαίρου. Δεν είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την ήττα, με ό, τι συνέβη και με το παιχνίδι που είχαμε. Το σημαντικό πράγμα για μένα και για την ομάδα είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πριν με ρωτήσετε αν έχει τελειώσει η La Liga, είναι πάντα δύσκολη και θα πω αυτό που είπα χθες: αν χάσεις περισσότερους βαθμούς είναι πιο δύσκολο. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε γιατί έχουμε προκλήσεις".

Ο τρόπος ήττας

«Έχω πλήρη πίστη στους παίκτες. Θα τους στηρίζω πάντα και είναι πάντα μαζί μου. Το επόμενο έτος ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλαγή προπονητή, επίσης. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, δεν είμαστε έξω απ’τα πάντα. Δεν περίμενα το παιχνίδι που είχαμε σήμερα».

Αλλαγές κατά τη διάρκεια των επόμενων παιχνιδιών

"Δεν πρόκειται να τρελαθώ. Όταν κερδίζουμε δεν το αφήνω να μου πάρει τα μυαλά κι όταν χάνουμε δεν τρελαίνομαι. Θα προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι, θα βάλω την καλύτερη 11άδα και τέλος".

«Είμαι υπεύθυνος. Θα πρέπει να αναζητήσω λύσεις, έτσι ώστε να μην συμβεί ξανά. Είναι η πρώτη ήττα εντός έδρας και δεν την περίμενα. Ήξερα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις βάζεις».

Μπενζεμά

«Τον έβγαλα επειδή αισθανόταν πόνο. Είχε ένα πρόβλημα στο ισχίο και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε ρίσκα. Τον αντικαταστήσαμε, επειδή είχε ένα πρόβλημα».

Σωματική κατάσταση

"Το πρόβλημα δεν είναι απλά φυσικής κατάστασης. Δουλέψαμε για τρεις εβδομάδες κάνοντας τα πάντα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν περισσότερο πνευματικό. Την Τετάρτη έπαιξαν, δεν είχαν πολύ χρόνο για ν’ανακάμψουν και κοιτάξτε το παιχνίδι που είχαν. Μας έλειπε λίγο απ’όλα. Δεν κάναμε το παιχνίδι που είχαμε προετοιμάσει. Δεν μπορείς να τους αφήνεις να μπαίνουν στα παιχνίδια και το έκαναν κι έπαιξαν άνετα".

Mayoral

«Τον έβαλα γιατί ο Karim βγήκε κι έπρεπε να βάλω ένα 9άρι. Τα πάει καλά και ήταν η ευκαιρία του. Θα μου άρεσε να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά του, έδειξε χαρακτήρα. Με τον Lucas έψαχνα για περισσότερο βάθος και με τον Jesé περισσότερη ταχύτητα».

Μήνυμα προς τους παίκτες

«Τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά δεν μπορούμε να ενδώσουμε σε ό, τι συμβαίνει. Θα λέω πάντα το ίδιο πράγμα. Είμαι σαφής σχετικά με τις ιδέες μου. Σ’ένα παιχνίδι όπως αυτό έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο, να βάλουμε τα πόδια μας περισσότερο... Αν δεν κάνεις περισσότερα ενάντια στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, αυτό είναι ό, τι συμβαίνει».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.