News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συμφωνία για τον Bentancur μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Boca Juniors

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να κλείσουν τη μεταγραφή στα 10 εκατομμύρια

«Αναλύουμε την πώληση του γιατί είναι πολύ συμφέρουσα για όλους», είπε ο Angelici, ο πρόεδρος της Boca


Η επιχείρηση του Bentancur μπορεί να’ναι κοντά στο να κλείσει τις επόμενες ώρες. Οι διαπραγματεύσεις με τη Boca Juniors είναι πολύ προχωρημένες κι αν δεν αλλάξει τίποτα, ο Ουρουγουανός θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το τέλος του μήνα. Η τιμή της αγοράς του μέσου κυμαίνεται στα 10 εκ. ευρώ και η άφιξή του δεν έχει καμία σχέση μ’ότι συνέβη την προηγούμενη βδομάδα και την ποινή της FIFA στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία για την ώρα της απαγορεύει να κάνει μεταγραφές στις δύο επόμενες περιόδους.

Οι τεχνικοί του madridista συλλόγου παρακολουθούν εδώ και καιρό την εξέλιξη του Ουρουγουανού μέσου και θεωρούν ότι μπορεί να’ναι μια μεταγραφή του μέλλοντος. Αν δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία, είναι λόγω των υψηλών απαιτήσεων της αργεντίνικης ομάδας, που φτάνει να ζητάει 12 εκ. για την πώλησή του.

Ο Rodrigo Bentancur έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Boca εδώ κι ένα χρόνο. Στις 20 Ιανουαρίου του 2015 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα προερχόμενος απ’την θυγατρική της κι από’κείνη τη στιγμή αποτελεί τακτικό μέλος της 11άδας της Boca, συμμετέχοντας ενεργά στο πρωτάθλημα της Primera división που πρόσφατα κατέκτησε η ομάδα στην οποία παίζουν οι Riquelme και Gago και προπονεί ο Rodolfo Arruabarrena.

Ο μέσος των 18 χρόνων, γεννημένος στην Colonia de Sacramento (Ουρουγουάη), αποτελεί αξιόλογο κομμάτι για διάφορες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μάλιστα, η Juventus ήθελε, στην επιστροφή του Tévez στη Boca Juniors, να συμπεριλάβει μια μορφή επιλογής σχετικά με την απόκτηση του Bentancur, αλλά η διοίκηση του Daniel Angelici το αρνήθηκε κατηγορηματικά, γνωρίζοντας ότι έχει στα χέρια της ένα αξιόλογο κομμάτι για το οποίο ελπίζουν να εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 12 εκ. ευρώ, με το οποίο ξεκίνησε ο πλειστηριασμός τους με την Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί να κλείσει κοντά στα 10 εκ. ευρώ, όπως έχουν υποστηρίξει οι διοικητικοί της Boca Juniors κι ο Daniel Bolotnikov, ο μάνατζερ του παίκτη και του Diego Forlán μεταξύ άλλων.

Τις τελευταίες μέρες, ένας απεσταλμένος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο Buenos Aires για οριστικοποιήσει όλα τα σημεία της συμφωνίας για τη μεταγραφή ενός παίκτη που αρχικά προορίζεται για την Castilla του Luis Miguel Ramis. Η ιδέα είναι να καταλήξει ν’αποτελεί μέλος της δεύτερης ομάδας των λευκών πριν κάνει το άλμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ουρουγουανός έχει μια ελαφρά εμπειρία 18 αγώνων στην Primera división της Αργεντινής κι ένα σύνολο 25 αναμετρήσεων με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Boca Juniors.

Η Juve παζάρεψε για τον Ουρουγουανό και ήθελε μια επιλογή αγοράς

Ο πρόεδρος της Boca, ο Daniel Angelici, αρνήθηκε ότι η πώληση του παίκτη είναι κοντά, αν και παραδέχθηκε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για διαπραγματεύσεις με τη Μαδρίτη. "Όταν έρθει η επίσημη γραπτή πρόταση θα την αναλύσουμε γιατί είναι πολύ συμφέρουσα για τον παίκτη και για τον σύλλογο", είπε στο TyC Sports.

Η Juventus έκανε μια νέα προσπάθεια για την απόκτησή του τις τελευταίες μέρες, αλλά η απάντηση τόσο των ατζέντηδων όσο και του αργεντίνικου συλλόγου είναι ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ προχωρημένες.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.