News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric: "Όλος ο κόσμος θέλει να απορροφήσει ό, τι λέει ο Zidane"

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Κροάτης λυπήθηκε για την αποχώρηση του Μπενίτεθ, αλλά μίλησε για τη "χαρά" με τον Zizou

«Ήμουν πολύ ντροπιασμένος μετά την ήττα στο Clásico», ομολογεί

"Ο Ζιντάν μπαίνει στην ουσία και δεν λέει περιττά πράγματα"



Ο Luka Modric μίλησε στις σελίδες της κροατικής εφημερίδας Sportske Novosti για την έξοδο του Rafa Benitez, την άφιξη του Ζιντάν και την προσωπική του στιγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά απ’τους τραυματισμούς.

Ζιντάν: «Το πρώτο έτος υπό τον Αντσελότι ήταν σπουδαίο και είναι το ίδιο υπό τον Ζιντάν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχει τις δικές του ιδέες και τους τρόπους να τις εφαρμόζει. Είναι μόνο η αρχή, αλλά το’χει ξεκαθαρίσει ότι θέλει συμπαγείς γραμμές, να’μαστε πιο κοντά στους αντιπάλους μας και να πιέζουμε ψηλά τον αγωνιστικό χώρο όταν χάνουμε την μπάλα για να την ανακτήσουμε γρήγορα».

"Η σημασία του Ζιντάν": Το χάρισμά του είναι πολύ σημαντικό για μας. Είναι ένας απ’τους μεγάλους της ιστορίας. Όταν μιλάει, ο καθένας θέλει να απορροφήσει τα λόγια του. Ήταν τα πάντα ως παίκτης, έχει μια πλούσια εμπειρία και είναι πολύ πειστικός όταν μας μιλά. Ο Ζιντάν είναι πολύ συνοπτικός. Μπαίνει αμέσως στο θέμα και δεν σπαταλά τα λόγια του.

Τ’αποδυτήρια: "Σαν ομάδα είμαστε συμπαγείς κι ενθουσιασμένοι. Είμαστε πρόθυμοι να πάρουμε νίκες και τρόπαια, αλλά όταν δεν παίζουμε στο επίπεδό μας, είναι περίπλοκο. Η ατμόσφαιρα εναντίον της Deportivo ήταν πολύ καλή και μπορούσες να δεις τη χαρά".

Champions League: «Υπάρχουν τρία βασικά φαβορί, η Μπάγερν, η Barcelona κι εμείς και στη συνέχεια η PSG ή η City. Πρέπει να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο για να προκριθούμε απ’τη Ρόμα, αν σταθούμε στο επίπεδό μας έχουμε σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης».

"Ο Μπενίτεθ": Δεν παίρναμε καλά αποτελέσματα με βάση το τι αναμένεται απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό που συνέβη είναι αναπόφευκτο σ’έναν σύλλογο όπως αυτόν. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. Δε νομίζω ότι είχαμε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης για τους στόχους μας. Απ’την προετοιμασία, γιατί ταξιδεύαμε πολύ και δεν είχαμε χρόνο να προπονηθούμε, είναι ένα πρόβλημα γιατί μετά δεν μπορείς να το καλύψεις. Υπήρχε πολύς αμοιβαίος κι επαγγελματικός σεβασμός μεταξύ μας απ’την πρώτη κιόλας μέρα. Ένιωσα άσχημα όταν απολύθηκε και του εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον.

«Η ήττα με 4-0 στο Clásico: « Ένιωσα πραγματικά ντροπιασμένος μετά την ήττα. Είναι πάντα δύσκολο τη μέρα μετά από ένα παιχνίδι όπως το "Clásico". Αλλά θα πρέπει να σηκωθείς και να συνεχίσεις».

Δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα: «Είναι απογοητευτικό, ήμασταν κοντά στη μάχη, αλλά χάσαμε ευκαιρίες κι αυτό βοήθησε την Ατλέτικο και τη Barcelona, πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας, όχι τους άλλους. Αυτό το πρωτάθλημα είναι μακρύ κι έχουμε ακόμη το δικό μας τρόπο».

Τραυματισμός: "Τώρα αισθάνομαι καλά, είχα σκαμπανεβάσματα στην φόρμα αλλά ο μυς είναι μια χαρά. Δεν φοβάμαι, εδώ και καιρό ακολουθώ ένα ειδικό πλάνο, μία βδομάδα κάθε μήνα, ένα πρόγραμμα διατάσεων και σταθεροποίησης. Πρέπει να δουλεύω με τους φυσιοθεραπευτές και να κάνω συγκεκριμένη εργασία μετά".

Νιώθεις εξουσία στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης;: «Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι για τον εαυτό μου, έχω πολύ καλή σχέση μ’όλους, με σεβασμό για την ομάδα και τον σύλλογο. Και για τα μέσα ενημέρωσης. Ήξερα ότι η Μαδρίτη ήταν ένας μεγάλος κι ελκυστικός σύλλογος, αλλά είναι διπλάσιος απ’αυτό που περίμενα. Υπάρχει μια τεράστια καθημερινή πίεση».

Στην 11άδα της χρονιάς της FIFA: «Είμαι περήφανος, θα το θυμάμαι πάντα. Είναι τιμή μου ως ποδοσφαιριστής να βρίσκομαι σ’αυτήν την παρέα μεταξύ των μεγάλων που γράφουν την ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήμουν πολύ συγκινημένος από τότε που το έμαθα. Έγραψα σε συγγενείς, συμπαίκτες, φίλους... Είμαι πολύ ευγνώμων προς τον Πρόεδρο της Κροατικής Δημοκρατίας για την συγχαρητήρια επιστολή του».

Xavi: «Είναι ιδιοφυής, ο Τσάβι είναι πολύ σωστός. Είχαμε πολλές αναμετρήσεις και νομίζω ότι είμαι προνομιούχος που τον είχα αντίπαλο».


Σκληρή δουλειά. "Έχω ονειρευτεί γι’αυτό από τότε που ήμουν παιδί. Είχα πάντα τη φιλοδοξία να φτάσω στην κορυφή. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά κι εγκατέλειψα πράγματα στη ζωή για να προχωρήσω και να επιτύχω τους στόχους. Δεν χαλαρώνω, παλεύω για νέες επιτυχίες, πρέπει πάντα να αποδεικνύω πράγματα, είναι η καθημερινότητά μας, η καριέρα μας".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.