News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πρόβλημα με τον ώμο του Ramos εξακολουθεί να υπάρχει

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο τραυματισμός δεν έχει επουλωθεί πλήρως ακόμα




Το ντέρμπι της Μαδρίτης έχει παρέλθει και ο Sergio Ramos πρόλαβε ν’αναρρώσει για αυτό, 19 μέρες μετά από έναν τραυματισμό στον ώμο, τον οποίο υπέστη ενάντια στην Σαχτάρ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εξαρθρωμένος ώμος του Ισπανού δεν έχει ακόμη επουλωθεί πλήρως, γι’αυτό αναγκάστηκε να φορέσει ένα προστατευτικό στον ώμο σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η επανάληψη του τραυματισμού σε περίπτωση σύγκρουσης ή πτώσης. Ο ώμος είναι, φυσικά, ένα απ’τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος για έναν κεντρικό αμυντικό που έρχεται σε επαφές, όπως ο Ramos.

Το πρόβλημα με τη σημερινή κατάσταση είναι ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση θα ήταν να χειρουργηθεί, αν και αυτή η επιλογή μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια τελευταία λύση για ένα κορυφαίο παίκτη, μιας και η σεζόν ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

Αν μια εγχείρηση είναι αδύνατη, το ιατρικό επιτελείο συστήνει ξεκούραση έτσι ώστε να μην επανεμφανιστεί. Στην περίπτωση του Ramos, αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε επίσης, καθώς ο 29χρόνος επέστρεψε στη δράση πριν να’χει τη συνιστώμενη περίοδο ανάπαυσης τριών εβδομάδων -και απ’την Ρεάλ Μαδρίτης του το επέτρεψαν, καθώς χρειάζονταν την επιρροή του αρχηγού τους.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.