News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μυστικό της επιτυχίας του Keylor

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το έργο του με Xavi Valero έχει υπάρξει κλειδί


Keylor Navas έχει πιάσει 7 απ’τα 13 πέναλτι που έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Σύμπτωση; Στο Valdebebas, δε νομίζουν. Υπάρχει προφανώς μια δόση τύχης, αλλά πίσω απ’τις εξαιρετικές επιδόσεις του υπάρχει ένας άνθρωπος, ένας τερματοφύλακα πρώτης κατηγορίας που εργάζεται σκληρά σε κάθε προπόνηση.

Ο Κοσταρικανός βλέπει κάθε προπόνηση ως μια ευκαιρία για να ακονίσει τις δεξιότητές του. Τι γίνεται με τα πέναλτι; Δουλεύει και σ’αυτά επίσης . Σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού του, τα αποδυτήρια τονίζουν την συμβολή του Xavi Valero. Ο Keylor απολαμβάνει και επωφελείται απ’τις διδασκαλίες του προσώπου, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων που πέρασε ποτέ απ’το Valdebebas.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα γονίδια του Keylor, το έμφυτο ταλέντο του. Το μυστικό του είναι να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι ο εκτελεστής του πέναλτι να κάνει την κίνησή του, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Εκεί είναι όπου οι φυσικές ιδιότητες του Κοσταρικανού και οι μέθοδοι προπόνησης του Valero μπαίνουν στο παιχνίδι. Δουλεύει τα πάντα στην προπόνηση και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Σε περίπτωση του Keylor, υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας που έχει συντελέσει υπέρ του κατά τα πρώτα στάδια της σεζόν. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Είναι ταπεινός και διακριτικός. Μια αποτυχημένη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα δάκρυα του όταν άκουσε ότι θα έμενε, είχαν μια βαθιά επίδραση στα μεγάλα ονόματα του συλλόγου που τον καλωσόρισαν στον εσωτερικό κύκλο τους. Όλα τ’άλλα τα’χει κερδίσει με τη σκληρή δουλειά του και τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.