News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρωγμές εμφανίζονται στη Real

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αποκαλύπτονται ανησυχίες στ’αποδυτήρια


Η απόσταση αυξάνεται. Δεν έχει υπάρξει κανενός είδους εξέγερση μέσα στ’αποδυτήρια, αλλά τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύονται να βρεθούν στο ίδιο μήκος κύματος με το αφεντικό τους. Οι παίκτες, συχνά είναι οι πρώτοι που εκθρονίζουν έναν προπονητή, αν και η κατάσταση ακόμα δεν έχει φτάσει ακριβώς σ’ένα οριακό σημείο.

Οι παίκτες με την μεγαλύτερη βαρύτητα μέσα στ’αποδυτήρια δεν συμφωνούν προς το παρόν με τον Rafa Benitez, πάνω σε ορισμένες θεωρίες και μ’ότι συμβαίνει κάθε μέρα στο Valdebebas. Ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να’ναι όλα ακριβώς όπως θα’θέλαν να’ναι, αλλά ένα ρήγμα είναι συνήθως ένα προοίμιο μιας διάσπασης κι ενός άλυτου προβλήματος.

Αποτέλεσαν, μάλλον έκπληξη, οι πρόσφατες αναφορές της αναταραχής των αποδυτηρίων, που δημιουργήθηκε απ’τις αποφάσεις του προπονητή και τις εμφανίσεις ορισμένων παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με κάποιους να σχολιάζουν ακόμη και δημόσια στο θέμα.

Ο πρώτος ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, όταν μετά την αντικατάστασή του στη Malmö, στη συνέχεια έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Αυτή συνεχίστηκε καθώς ο Γάλλος είδε τον αριθμό του να εμφανίζεται στον πίνακα του Καλντερόν και προχώρησε τόσο πολύ ώστε να αμφισβητήσει την τακτική του προπονητή, όταν ρωτήθηκε για την οπισθοχώρηση της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε τον Μπενίτεθ την περασμένη εβδομάδα, όπως έκανε με όλους τους προπονητές του, αλλά τα σημάδια μιας θετικής σχέσης - παρόμοια με εκείνη που απολάμβανε με τον Carlo Ancelotti - δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη. Αντιθέτως, ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ένας απ’τους παίκτες, με τους οποίους ο Ισπανός προπονητής έχει τις περισσότερες διαφωνίες.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.