News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H Μαδρίτη αηδιασμένη με τον Deschamps

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τον κατηγορεί ότι δεν πρόσεξε τον Μπενζεμά


Ο τραυματισμός του Μπενζεμά θα έχει και συνέχεια. Ο Μπενίτεθ τον διαχειρίζονταν με μέτρο στα τελευταία παιχνίδια, επειδή ο παίκτης ήταν πραγματικά στο όριο και κινδύνευε να’χει έναν ακόμα μυϊκό τραυματισμό, όπως αυτόν που υπέστη το καλοκαίρι.

Η αλλαγή του στην Ατλέτικο ανταποκρίθηκε, κυρίως, στην ιδέα να προστατευθεί και να μην κινδυνέψει περισσότερο από ό, τι θα’πρεπε. Σ’αυτήν την κατάσταση, στη Μαδρίτη θεωρούν ότι ο παίκτης δεν είχε στην Γαλλία όλη την φροντίδα που είχε στην Ρεάλ. Ειδικά απτον προπονητή του.

Ο Deschamps ενεπλάκη ακόμα και στις συνεχόμενες αλλαγές του Benzema στη Μαδρίτη και διαβεβαίωσε ότι αυτός δεν θα τον άλλαζε. Δεν πρόσεξε τον παίκτη, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη -για "λίγες ενοχλήσεις που δεν είναι σοβαρές ούτε προκαλούν ανησυχία", ενημέρωσε η ίδια η γαλλική ομοσπονδία- και το έκανε χαλαρά την Τετάρτη.

Μάλιστα φαίνονταν πως θα έπαιζε όλο το παιχνίδι αν δεν τραυματίζονταν. Τώρα η Μαδρίτη είναι εξοργισμένη και κατηγορεί τον Deschamps για τον τραυματισμό του επιθετικού.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.