News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema τραυματίστηκε όταν σκόραρε με την Γαλλία

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Άφησε το γήπεδο με μυϊκό πρόβλημα


Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, αποχώρησε χθες το βράδυ με ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι αφότου είχε σκοράρει 2 γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας επί της Αρμενίας (4-0).

Το «10» της Γαλλίας, της εθνικής η οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Δανία επίσης σ’ένα φιλικό αγώνα, αντικαταστάθηκε απ’τον Olivier Giroud στο 81ο λεπτό. Ο Μπενζεμά αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού.

Πριν απ’αυτό σκόραρε 2 γκολ με τα οποία έδωσε τέλος σε σχεδόν ένα χρόνο χωρίς γκολ με την εθνική ομάδα. Σκόραρε 2 γκολ μέσα σε 2 λεπτά, στο 78 και στο 79, το πρώτο με κεφαλιά από κόρνερ του Griezmann και το δεύτερο ένα λεπτό αργότερα, μετά από πάσα του Martial στον κενό χώρο. Και μετά από 2 λεπτά αποχώρησε μ’ενοχλήσεις.

"Ο Karim αισθάνθηκε κάποια ενόχληση πίσω απ’το μηρό. Ελπίζω ότι δεν είναι κάτι άσχημο (...). Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο," είπε στο TV "TF1", μετά τον αγώνα ο Γάλλος προπονητής Didier Deschamps.

Ο προπονητής άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπενζεμά μπορεί να λείψει απ’το φιλικό εναντίον της Δανίας στην Κοπεγχάγη την Κυριακή. "Ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σύντομα και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τον προλάβει", πρόσθεσε.

Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα και στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Raphael Varane, υποβάθμισε επίσης το γεγονός που ανάγκασε τον συμπαίκτη του να αποχωρήσει από το γήπεδο.

"Εκ πρώτης όψεως δεν μου φαίνεται ότι είναι πολύ πολύ σοβαρός, αλλά μια μικρή προειδοποίηση", είπε ο παίκτης στην μεικτή ζώνη.

Ο Μπενζεμά στα 27 του, σκόραρε 2 γκολ μετά από 362 ημέρες ανομβρίας, στις 11 του Οκτώβρη του 2014, όταν σκόραρε επίσης 2 γκολ, σ’ένα φιλικό εναντίον της Πορτογαλίας.

Τα χθεσινά γκολ του επιβεβαίωσαν την καλή φόρμα του Γάλλου επιθετικού, του πρώτου σκόρερ στην Πριμέρα με 6 γκολ.

«Είναι πολύ ολοκληρωμένος. Απόψε είδαμε ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει χώρους, να παίξει με τους συμπαίκτες του όταν είναι σε θέση να πάρουν πάσα και να σκοράρει όταν είναι σε θέση να το πράξει», συνόψισε ο Varane.

Ο 22χρονος αμυντικός, είπε ότι ο Μπενζεμά είναι «νηφάλιος» και «γνωρίζει τις ικανότητές του».

«Ξέρει τι αναμένεται απ’αυτόν. Η δύναμή του είναι ψυχική», είπε.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.