News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η έξοδος του Ίκερ Κασίγιας, ένα τσουνάμι που έπληξε όλα τα τέρματα της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η θρυλική αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, της οποίας την σκιά δεν προσπάθησε να ξεδιαλύνει η Ρεάλ Μαδρίτης το συντομότερο, έχει προκαλέσει μια επανάσταση στα τέρματα του club
Η θρυλική αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, της οποίας την σκιά δεν προσπάθησε να ξεδιαλύνει η Ρεάλ Μαδρίτης το συντομότερο, έχει προκαλέσει μια επανάσταση στα τέρματα του club. Απ’την πρώτη ομάδα μέχρι την Juvenil A. Η αποχώρηση του θρύλου, άθελα, προκάλεσε τσουνάμι. Ο άσος, σε κάθε μια απ’τις ομάδες, δεν έχει καμία σχέση με τον Ίκερ, ο οποίος θα παραμείνει ζωντανός στην ιστορία, αλλά η σκιά του δεν έχει επιτρέψει να εμφανιστούν οι διάδοχοί του.
Παρά την πλημμύρα των πληροφοριών απ’το Ηνωμένο Βασίλειο, ο David de Gea παραμένει πρωταρχική δέσμευση της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, απ’το περιβάλλον του, ακόμα, παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνεται ως "δεδομένο" ότι η μπάλα έχει περάσει στη Ρεάλ. Στη διοίκηση της Μαδρίτης δεν το αρνούνται: ποντάρουν στον De Gea. Επιπλέον, διαβεβαιώνουν ότι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη. Οι αποτρεπτικές δηλώσεις του Van Gaal, του μέγιστου αθλητικού υπεύθυνου της United, δεν λαμβάνονται υπόψη.
Η απόκτηση του David de Gea απειλεί την παραμονή του Keylor Navas στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η έξοδος του δεν είναι σίγουρη. Σε αθλητικό επίπεδο είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με τη παρουσία του Κοσταρικανού, ο οποίος είναι λογικό να θέλει να παίζει. Με τον De Gea στα λευκά, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για τον Keylor.
Οι νέοι περιμένουν στην ουρά για να’ρθει η ώρα τους. Ο Pacheco, διεθνής με την Κ 21, έχει μια προσφορά απ’την Αλαβές και πολλές πιθανότητες να πάει στη Vitoria. Ο Rubén Yáñez, ο οποίος ταξίδεψε με την πρώτη ομάδα στην Κίνα, θα μπορούσε να προωθηθεί ως τρίτος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του DeGea. Ο Alfonso Herrero, ο οποίος μοιράζεται το τέρμα της Castilla με τον Alex Craninx, μελετά με τον μάνατζερ του μια καλή προσφορά της Leganés, την οποία εκτιμά. Η απόκτηση του Carlos Abad, απ’την Τενερίφη (που ήρθε δανεικός για 2 χρόνια με μια ελκυστική οψιόν αγοράς), κλείνει την πόρτα της Castilla στον Herrero. Ο Daniel Oliveros (πρώην της Εσπανιόλ και με πολλές συγκρίσεις, τότε, με τον Κασίγιας), πάει στην Girona, ο David κι ο Marcos Lavín δεν έχουν δηλωθεί με τη Μαδρίτη. Ο Cantero επέστρεψε στην Οσασούνα, το κλαμπ της πατρίδας του, κι απ’την Παμπλόνα πήγε στη Βιγιαρεάλ.
 
Ο γιος του Ζιντάν
Ο Keylor Navas, είναι κάτι μοναδικό κι αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα του νέου προτύπου τερματοφυλάκων, με την έγκριση του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει σχεδιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι περισσότεροι υπερβαίνουν το 1,90 και το 1,85 είναι χαμηλό. Σ’αυτή τη κατηγορία ανήκει κι ο 17χρονος Luca Zidane με 1.82, ο οποίος ήταν μέλος της γαλλικής ομάδας που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία. Ο γιος του Ζιντάν, παρά την ηλικία του, είναι μία απ’τις μεγάλες ελπίδες του συλλόγου (μεγάλα αντανακλαστικά κι ευελιξία κάτω απ’τα δοκάρια, μ’εξαιρετικό έλεγχο της μπάλα, σήμα κατατεθέν του ονόματος), καθώς κι ένας ακόμα νεαρός, ο Curro Harillo, με ύψος 1.90, ο οποίος τραβάει την προσοχή με το εντυπωσιακό του στυλ και το ύψος του. Και οι δύο βρίσκονται στη Juveni lA και είναι μέλη των αντίστοιχων εθνικών τους. Ο Zidane με τη Γαλλία κι ο Harillo με την Ισπανία.
Για τη δεύτερη ομάδα, τη Castilla του Zinedine Zidane, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει δύο πραγματικούς γίγαντες πάνω από 1,90: τον Alex Craninx και τον Carlos Abad. Ο Craninx, γεννημένος στη Μάλαγα, με καταγωγή απ’το Βέλγιο, έχει τεράστιο μέγεθος και το στυλ του θυμίζει το είδωλό του, τον Thibaut Courtois, τον βασικό τερματοφύλακα της Τσέλσι. Οι αναφορές για τον Abad είναι εξαιρετικές. Οι Abad και Craninx, με μεγάλα χέρια και πόδια, έχουν ικανότητες που έχουν προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των τεχνικών, κυρίως στον Ζιντάν, ο οποίος δεν σταματά να λοξοκοιτά τον Luca, το νέο θησαυρό της ακαδημίας.
 
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.