News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale επιτέλους κινείται ως καθαρός επιτελικός...παίζοντας όπου ζήτησε

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σκόραρε το δεύτερο γκολ με το αριστερό
 
Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, ο Μπέιλ έπαιξε μεσοεπιθετικός και για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι σκόραρε ένα γκολ, αλλά δεν είχε ένα καλό παιχνίδι και δεν επωφελήθηκε απ’την απουσία του Κριστιάνο
Λάθος του αμυντικού της Τότεναμ, κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, προέλαση με τη μπάλα στον κενό χώρο και σουτ έξω απ’την περιοχή. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Gareth Bale τη φετινή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να τελειώσει το παιχνίδι (2-0), στο 79ο λεπτό, ξεπερνώντας το εμπόδιο της αγγλικής ομάδας, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό του Audi Cup, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου. Με τη βοήθεια της αγγλικής άμυνας και του τερματοφύλακα Michel Vorm (ο οποίος θα μπορούσε να κάνει περισσότερα), αλλά έτσι είναι όπως αρέσει στον Ουαλό να σκοράρει και να καταστρέφει: με αρκετό χώρο για να τρέξει. Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιξε μεσοεπιθετικός, εκεί που ζήτησε να παίξει. Μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίθηκε και στο χθεσινό φιλικό δεν είχε κάποια μεγάλη απόδοση, αλλά τουλάχιστον σκόραρε ένα γκολ, που είναι καθήκον ενός επιθετικού.
"Είναι ελεύθερος να κινείται μεταξύ των θέσεων κι έτσι προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμεστο μέγιστο την κινητικότητα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, πρέπει να φέρω την ομάδα στην καλύτερηφυσική κατάσταση, καθώς έτσι θα έχει μεγαλύτερη ακρίβεια", δήλωσε ο RafaBenitez, μετά τη νίκη της ομάδας του. Είναι ένας απ’τους λόγους που ο Bale θέλει να παίζει πίσω απ’τονφορ. Έχει πολύ περισσότερη ελευθερία από ό,τιόταν παίζει στα δεξιά, στη συνηθισμένη του θέση τα προηγούμενα δύο χρόνια του στη Ρεάλ. Η αριστερή πλευρά είναι αποκλειστικότητα του Κριστιάνο.
Επιπλέον, τώρα μπορεί ν’αλλάξει τη θέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται συχνά στο κέντρο της επίθεσης. Ο Ουαλός, μίλησε μετά τον αγώνα στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου και είπε ότι είναι χαρούμενος εκεί που παίζει, «Είναι υπέροχο να έχω την εμπιστοσύνη όλων κι ελπίζω να την ανταποδώσω με τίτλους. Μπορώ να κινηθώ προς, τ’αριστερά, τα δεξιά και στο κέντρο. Νιώθω άνετα σ’αυτή τη θέση», είπε.
 
Μέρα για να μιλήσει ξανά
Ο αγώνας εναντίον της Τότεναμ ήταν μια τέλεια μέρα για να μιλήσει ξανά ο Bale και ήταν επίσης ένας πολύ καλός αγώνας για τον Ουαλό διεθνή να δείξει το ταλέντο του και να πάρει παράσημα. Ήταν η καλύτερη μέρα γιατί ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν σε θέση να παραστούν στο Μόναχο λόγω τραυματισμού. Κι έδειξε το ταλέντο του, αλλά άργησε να το εμφανίσει: στο 79ο λεπτό, όταν σκόραρε το γκολ του, αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο. Δεν σήκωσε το βάρος της ομάδας, ούτε έλαμψε ιδιαίτερα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Isco, ο James ή ο Jesse ήταν πιο συμμετοχικοί στο παιχνίδι. Φαίνεται ακόμα να προσαρμόζεται  στη νέα του θέση. Σήμερα, στο τελικό του Audi Cup εναντίον της Μπάγερν, χωρίς τον Κριστιάνο, ίσως έχει άλλη μια ευκαιρία.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gareth Bale παίζει ως μεσοεπιθετικός, ούτε η πρώτη φορά που ζητάει να παίξει πίσω απ’τον φορ. Στην εποχή του στην Τότεναμ προωθούνταν σιγά σιγά, φτάνοντας στην τελευταία του χρονιά, να καταλάβει τη θέση στην οποία παίζει φέτος το καλοκαίρι. Με την άφιξη του Αντρέ Βίλας Μπόας από αριστερό εξτρέμ πέρασε στον άξονα. Τα γκολ έγιναν επίσης περισσότερα, από 13 στα 26. Είχε ψηφιστεί καλύτερος παίκτης της Premier League και τ’όνομά του τράβηξε την προσοχή. Ο Florentino έβγαλε το πορτοφόλι του και τον έφερε σαν ένα μεγάλο σταρ.
Το λευκό club εξακολουθεί να πιστεύει σ 'αυτόν ως τον παίκτη αναφοράς του για τα επόμενα χρόνια. Ο Μπενίτεθ γνωρίζει τη σημασία του παίκτη για τον Florentino Perez και το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά για όλα όσα μπορεί να προσφέρει: «Όπως έχω πει και για την περίπτωση του Karim, υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, δεν με νοιάζουν οι φήμες, θέλω μόνο να συγκεντρωθώ κι όλοι πρόκειται να μείνουν εδώ», είπε ο τεχνικός των merengues. Ο Μπέιλ δεν πρόκειται να φύγει απ’τη Μαδρίτη, ειδικά απ’την στιγμή που αυτή μπορεί να’ναι η τελευταία σεζόν του Κριστιάνο με τα λευκά. Εδώ μπαίνει ο Bale ως αντικαταστάτης του Πορτογάλου. Ο Μπενίτεθ το γνωρίζει αυτό και ξέρει ότι πρέπει να δώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη στον 26χρονο και να τον αξιοποιήσει στο έπακρο. Θα συνεχίσει να του δίνει πολλές ευκαιρίες στη θέση που θέλει να παίζει, εκεί όπου μπορούν επίσης να παίξουν οι Isco, James, Μπενζεμά και Jesse.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.