News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos, αποφασισμένος να φύγει

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο Ramos, είναι αποφασισμένος να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν προτίθεται να υπαναχωρήσει από την ιδέα του, να φύγει

Δεν συγχωρεί την αμφισβήτηση του  madridismo και του επαγγελματισμού του


Έχει παίξει 10 σεζόν με τη Ρεάλ μετά την προσχώρησή του σ’αυτήν το καλοκαίρι του 2005


Ο Sergio Ramos είναι αποφασισμένος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δεύτερος αρχηγός των λευκών δεν έχει καμία πρόθεση να ανακαλέσει την απόφαση του, να τερματίσει την λαμπρή καριέρα του στο λευκό σύνολο. Πρόκειται για μια μελετημένη απόφαση και, όπως έχει αναφέρει η Marca, αμετάκλητη. Με όλο τον πόνο στην καρδιά του, ο Ramos είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι το τέλος και να κάνει κάτι που έμοιαζε αδιανόητο: να πει αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Sergio αυτή είναι μια απόφαση ζωής. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης για περισσότερα χρήματα, αλλά για να αναπνεύσει καθαρό αέρα, να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του. Στην αρχή ήταν για τα χρήματα. Μήνες πριν, ο παίκτης και η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για την επιτυχία μιας ανανέωσης στην οποία δεν έφτασαν ποτέ κοντά. Οι οικονομικές διαφορές ήταν αβυσσαλέες και με το πέρασμα του χρόνου ποτέ δεν έφτασαν κοντά στο σφράγισμα της συμφωνίας.

Δεν είναι τα χρήματα

Τώρα τίποτα απ’αυτά δεν έχει σημασία, γιατί αυτά πλέον δεν ενδιαφέρουν τον Sergio. Η επιθυμία του να φύγει δεν έχει καμία σχέση με το οικονομικό. Πιστεύει ότι η φθορά που έχει υποστεί η σχέση του με τον Florentino Perez είναι ανεπανόρθωτη και η καμπάνια εναντίον του κι εναντίον του ατζέντη και αδερφού του, Ρενέ, η οποία τους απεικόνιζε ως μισθοφόρους, έχει αφήσει μια πληγή πάρα πολύ μεγάλη, η οποία δεν θα θεραπευθεί ποτέ πλήρως, αν μείνει στην ομάδα. Ο παίκτης έχει την πεποίθηση ότι η εικόνα του έχει μικρύνει μια για πάντα στα μάτια κάποιας μερίδας οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης ο Ράμος έχει ζήσει από κοντά τη δοκιμασία που πέρασε ο φίλος και συμπαίκτης του, Ίκερ Κασίγιας, με ένα κομμάτι της κερκίδας του Μπερναμπέου, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν και δεν είναι διατεθειμένος να περάσει τα ίδια. Έχει πάρει τη απόφαση του. Θέλει να φύγει.

Αυτή η σκέψη του Sergio για τη ζημιά που έχει γίνει στην εικόνα του, πλέον έχει κεντρικό ρόλο στην απόφαση του να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει αμφισβητηθεί ο madridismo κι ο επαγγελματισμός του δεύτερου αρχηγού της ομάδας. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι διατεθειμένος να ζήσει μ’αυτό. Απόδειξη αυτού είναι η επιθυμία του να φύγει, ενάντια σε εκείνους που πίστευαν ότι ήταν όλα μέρος ενός κόλπου, για να πάρει περισσότερα χρήματα απ’την Ρεάλ.


Ο Sergio ξέρει τι σημαίνει η έξοδος απ’την Ρεάλ. Γνωρίζει ότι αφήνει την ομάδα της ζωής του, όπου ζει το μύθο, και πουθενά αλλού δεν θα είναι τόσο καλά. Αλλά αυτή η δοκιμασία έχει ξεπεράσει τα όρια, δεν είναι μια δήλωση για αύξηση της έντασης ή για να παίξει κρυφτό με τη Μαδρίτη για τη βελτίωση του συμβολαίου του. Η σχέση του με τον σύλλογο είναι τόσο επιδεινωμένη, που η ζυγαριά εξακολουθεί να κλίνει ξεκάθαρα προς την έξοδο.

Στη Μαδρίτη φαίνεται να μην γνωρίζουν την απόφαση του Ramos. Τουλάχιστον, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Είναι σίγουροι ότι ο παίκτης θα επανεξετάσει την άποψη του και θα τοποθετηθεί σε μια λιγότερο εχθρική βάση, η οποία θα επιτρέψει να γίνουν βήματα προόδου σε αναζήτηση μιας οριστικής συμφωνίας που θα βάλει τέλος μια για πάντα σ’αυτή την αντιπαράθεση.

Μεταγραφή ρεκόρ

Στο club προσκολλώνται στο 2ετές συμβόλαιο του παίκτη, ένα χρονικό μαξιλάρι αρκετά σημαντικό, για να αλλάξουν τα μυαλά του παίκτη. Τουλάχιστον, να διαπραγματευτούν καλύτερα τη μεταγραφή του παίκτη, αν η κατάσταση φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Αν ο Sergio επιμείνει στην αναχώρησή του, η Μαδρίτη διαβεβαιώνει ότι θα πρόκειται για μια μεταγραφή με ρεκόρ χρημάτων.

Η Μαδρίτη αντιμετωπίζει ένα ιδιόμορφο το καλοκαίρι, κατά το οποίο έχει πολλά προβλήματα με τους παίκτες που έχει στα αποδυτήρια, τα οποία σκοπεύει να διευθετήσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι οι δύο αρχηγοί της ομάδας. Μια κατάσταση που επηρεάζει σοβαρά την καθημερινή ζωή του συλλόγου, όχι μόνο όσο αφορά στις πιθανές αποχωρήσεις τους, αλλά και στο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

Η αποχώρηση του Ramos δεν είναι όποια και όποια και θα αναγκάσει τη Μαδρίτη να κάνει μια σημαντική μεταγραφή για να αντικαταστήσει την απώλεια του, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια της πριν από λίγες εβδομάδες. Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί ο Sergio δεν υποχωρεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.