News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ολική αδιέξοδος

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η Γιουνάιτεντ θέλει να συνδέσει τη μεταγραφή του Ντε Χέα με του Ράμος

Η αγγλική πλευρά θέλει να σφίξει τη θηλιά

Ο τερματοφύλακας θα γυρίσει στις προπονήσεις τη Δευτέρα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να μπλοκάρει τη Μαδρίτη, στο παιχνίδι σκακιού που παίζουν, κάνοντας ροκέ στους δύο βασιλιάδες: τον Ramos και τον De Gea. Η αγγλική ομάδα είναι αποφασισμένη να συνδέσει τις δύο μεταγραφές με σκοπό να σφίξει τη θηλιά στο έπακρο.

Μια κίνηση που αποδίδει καρπούς. Απόδειξη αυτού είναι ότι έχει καταφέρει να παγώσει τη μεταγραφή του De Gea στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες είχε σχεδόν κλείσει. 
Ο τερματοφύλακας δεν έχει άλλη επιλογή απ’την επιστροφή στις προπονήσεις με την αγγλική ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα- κάτι που ήθελε να αποφύγει- και δεν κρύβει την ανησυχία του για το ότι, τελικά, η περίπτωση της μεταγραφής του έχει τραβήξει πολύ. Ένα σενάριο, που για μέρες φαινόταν αδύνατο ότι θα συμβεί, δεδομένου ότι ο Ισπανός διεθνής είχε προετοιμάσει την μετακόμιση του.

Η εμφάνιση του Sergio Ramos στο προσκήνιο, δεν έκανε τίποτα άλλο, απ’το να περιπλέξει τα 
πράγματα, στις συνεχιζόμενες συνομιλίες της Ρεάλ με τη Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του De Gea. Η Μαδρίτη προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχωριστούν οι δύο περιπτώσεις, αλλά η Γιουνάιτεντ προσκολλάται στο ενδιαφέρον της στον αμυντικό, χρησιμοποιώντας το, ως ένα ατού στις διαπραγματεύσεις.

Ο κύριος στόχος των Άγγλων, είναι να παίξουν με το χρόνο και να ανεβάσουν την τιμή του De Gea όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, στη Μαδρίτη, γνωρίζουν καλά ότι η United στοχεύει σ’ένα ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ τα 40 εκ. για να πουλήσει τον Ισπανό διεθνή τερματοφύλακα, για τον οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου.


Διαπραγμάτευση για τον Ράμος

Στην περίπτωση του Sergio Ramos, οι Βρετανοί θέλουν με τη σειρά τους, να χαμηλώσει η Μαδρίτη τις απαιτήσεις της για τον παίκτη και να δεχθεί να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σήμερα, ο λευκός σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον δεύτερο αρχηγό του. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι βέβαιος ότι μπορεί να συνεχίσει και να φέρει σε καλό σημείο τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του. Μόνο αν ο παίκτης είναι ανένδοτος και επιμείνει στην αποχώρηση του, τότε ο σύλλογος θα τον πουλήσει, σε μια τιμή γκαλάκτικο, με ένα ποσό κοντά στα 100 εκ. Μια πανομοιότυπη θέση με εκείνη που κράτησε το λευκό club στην περίπτωση του Di Maria πέρυσι το καλοκαίρι.

Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να αποφύγει η Γιουνάιτεντ, χρησιμοποιώντας τον De Gea. Έτσι ζητά απ’τη Μαδρίτη, η περίπτωση του De Gea να συνδεθεί με του Ramos. Έτσι συνοψίζεται η κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση ο De Gea θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Αυτό είναι κάτι που μοιάζει αναπόφευκτο. Μια εβδομάδα αργότερα, θα ακολουθήσει το ταξίδι της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο φιλικό των Βρετανών με την Μπάρτσα στις 25 του μήνα. Ομοίως, ο Ράμος θα βρεθεί στο Valdebebas στις 10 Ιουλίου για να πάει στην Αυστραλία υπό τις εντολές του Μπενίτεθ.


Η Μαδρίτη έδωσε προτεραιότητα στην επίλυση του ζητήματος του τερματοφύλακα, αλλά ο Iker 
συνεχίζει κι ο De Gea δεν έχει έρθει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Keylor αναρρώνει από έναν τραυματισμό που προκαλεί πονοκέφαλο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.