News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ψυχροπολεμικό το κλίμα μεταξύ Μέντες και Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Ντε Χέα!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


Το συμβόλαιο του κίπερ λήγει το 16 και ακόμα δεν το’χει ανανεώσει. Υπό την απειλή ότι μπορεί να πάει στην Ρεάλ ελεύθερος το 16, ο μάνατζερ του μπορεί να αναγκάσει την Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει φέτος.

Ξέρουμε ότι ο Ντε Χεά αποτελεί τον διάδοχο του Κασίγιας στην Εθνική, πιθανό να συμβεί το ίδιο και στην Ρεάλ. Η ομαλή , όπως την έχει αποκαλέσει ο Ντελ Μπόσκε, διαδοχή στην εθνική μπορεί να μην είναι το ίδιο ομαλή στην Ρεάλ.

Αυτό γιατί πρώτον ο Κασίγιας έχει συμβόλαιο μέχρι το 17 με την Ρεάλ και για να’ρθει ο Ντε Χέα, θα πρέπει να δεχθεί να φύγει και δεύτερον γιατί η Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει έναν σκληρό διαπραγματευτή.

Αν και οι σχέσεις μεταξύ των Πέρεθ και Μέντες δεν είναι τόσο καλές όσο φαίνονται, η δουλειά είναι δουλειά κι αυτό το κατανοούν καλά και οι δυο τους. Ο Φλορεντίνο θέλει τον Ντε Χέα, να γίνει ο πρώτος πρώην κολτσονέρο που θα αποκτήσει η Ρεάλ, μετά τον Σολάρι και τις αποτυχίες στις περιπτώσεις των Τόρες,Αγκουέρο,Φαλκάο.

Απ’την πλευρά του ο Μέντες παγώνει τις διαπραγματεύσεις με την Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Χέα περιμένοντας την Ρεάλ, έτσι ώστε να πετύχει ακόμη μια μεγάλη δουλειά κι όχι απλά μια ανανέωση συμβολαίου.

Είναι γεγονός πως οι σχέσεις Φαν Γκάαλ, Ντε Χέα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο ποδοσφαιριστής ερωτώμενος για τα δημοσιεύματα τα διέψευσε, λέγοντας: «Και οι δυο θέλουμε το καλό του συλλόγου, οι φήμες είναι κατασκευάσματα κι όχι αληθινές. Αυτήν την στιγμή απολαμβάνω την καριέρα μου στην Γιουνάιτεντ και έχω βελτιωθεί αρκετά.» Η αλήθεια όμως είναι ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτές τις δηλώσεις λόγω των συνθηκών.

Σύμφωνα με την Elconfidencial, ο Ντε Χέα είναι ενοχλημένος με τον Φαν Γκάαλ που δεν του δίνει την αναγνώριση που θεωρεί ότι δικαιούται με τις φετινές του εμφανίσεις, όπως κάνουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και ο Αγλλικός Τύπος. Ο Φαν Γκάαλ είναι περισσότερο αρνητικός παρά θετικός στις δηλώσεις του: « Ο Ντε Χέα κάνει απλά το καθήκον του. Κρατάει ανέπαφη την εστία του και μας δίνει βαθμούς, όπως οφείλει», δήλωσε πρόσφατα. Σε αντίθετο κλίμα οι δηλώσεις του Σμάιχελ που είπε ότι προσεύχεται ο Ντε Χέα να ανανεώσει για 5 χρόνια.

Όπως έχει αναφέρει η Elconfidencial, η απόκτηση του Βαλντές απ’την Γιουνάιτεντ, ενισχύει το σενάριο της μεταγραφής του Ντε Χέα. Βέβαια ανεξάρτητα απ’το τι πιστεύει ο Φαν Γκάαλ για τον Ντε Χέα, η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο οι εβδομάδες περνάνε χωρίς καμιά πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.