News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Eναν μήνα μετά…

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/50000/50603/1000x600/enan_mina_meta_1.jpgΟι ενοχλήσεις Σανιά και η απουσία του από το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη Ακροποτάμου, δημιουργούν ένα κενό στον χώρο του κέντρου, το οποίο θα καλύψει ο Δημήτρης Γκίνο.

Από τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος θα απουσιάσει και  παράλληλα ανοίγει μία θέση ξένου, ο Αλβανός μέσος θα προτιμηθεί από τον Δημήτρη ΚαλαΪτζίδη και θα πάρει φανέλα βασικού μετά από περίπου έναν μήνα.

Ο Γκίνο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Κα,πανιακού, όταν ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γεωργιάδη, ο οποίος ένιωσε κάποιες στομαχικές διαταραχές στο ζέσταμα και έμεινε εκτός.

Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί μία ευκαιρία για τον νεαρό χαφ ώστε να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει, παίζοντας μάλιστα στην φυσική του, την οποία είχε αφήσει εδώ και καιρό και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Νίκου Ψυχογιού.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.