News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντσελότι: «Θα πρέπει να καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να νικήσουμε στο Σαν Μαμές».

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


                                    «Το να νικήσεις στο San Mames είναι πάντα δύσκολο».

«Θα είναι ένα πολύ έντονο παιχνίδι, η Μπιλμπάο πρεσάρει πολύ καλά», είπε ο προπονητής.

Ο Carlo Ancelotti μίλησε στα μέσα ενημέρωσης πριν απ’ην τελευταία προπόνηση για την αναμέτρηση με την Μπιλπάο για την La Liga. Ο Ιταλός δήλωσε: «Οι βασικοί παράγοντες είναι η ένταση και το να καταφέρουμε να απελευθερωθούμε από την πίεση που ασκεί η Μπιλμπάο εντός έδρας. Το να νικήσεις στο San Mames είναι πάντα δύσκολο, πρέπει να καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Έχουμε σωστή νοοτροπία και οι παίκτες δείχνουν πάντα μεγάλη θέληση. Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει μ’αυτόν τον τρόπο και θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι η φιλοσοφία μας και αποτελεί το κλειδί για την κατάκτηση τροπαίων. Το κάνουμε πολύ καλά».

Η ένταση στο San Mamés.

"Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία, σε ορισμένους ξεκινάς καλά και σε άλλους όχι και τόσο. Σε κάποιους  που δεν ξεκινάς με την ένταση σου στο 100%, αισθάνεσαι ότι θα την ανεβάσεις στην πορεία, είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να ξεκινάμε κάθε παιχνίδι καλά, με τη μέγιστη ένταση. Αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά, επειδή πρόκειται να είναι ένα πολύ έντονο παιχνίδι, η  Μπιλμπάο πρεσάρει πολύ καλά. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. "

"Συνεχίζω να έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τώρα έρχεται το σημαντικό σημείο της σεζόν, στο οποίο οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Είμαστε στην κορυφή της La Liga και σε καλό σημείο στο Champions League. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, που κέρδισε πολλά τρόπαια πέρυσι και τα πήγε πολύ καλά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε ένα καλό τέλος στη σεζόν. "

Οι αλλαγές στους αγώνες.

«Έχω μιλήσει με τους παίκτες. Ένα λεπτό ή 30 δευτερόλεπτα είναι πολύ σημαντικά για την νίκη της ομάδας. Η ομάδα και η Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται πάνω απ 'όλα και οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Έχω μιλήσει με τον Χεσέ για αυτό το θέμα και το κατάλαβε πλήρως».

Η στήριξη απ’τον σύλλογο.

"Έχω αισθανθεί την υποστήριξη του συλλόγου, απ’την πρώτη μέρα. Σ’αυτό το θέμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σε θέματα σκληρής προσέγγισης, έχω μεγάλη εμπειρία. Κάθε χρόνο από τότε που ξεκίνησα την προπονητική τίθεται αυτό το θέμα. Αυτή η μαλακή προσέγγιση, όπως την αποκαλούν όλοι,  μου επέτρεψε να κερδίσω τρεις τίτλους  στο Champions League."

Η κριτική μετά τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ.

"Είδα την ομάδα να εργάζεται σκληρά και να προετοιμάζεται καλά για τον αυριανό αγώνα. Είμαι συνηθισμένος στην κριτική, δεν θα είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό, και αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο που λειτουργώ ή την εμπιστοσύνη που έχω στην ομάδα. Η αντικατάσταση του Isco  με τον Illarra εναντίον της Βιγιαρεάλ είναι μία που θα ξαναέκανα. Πιστεύω ότι ο Illarra έφερε ισορροπία. "

Η κατάσταση στο κέντρο.

"Ο Modric δεν είναι στην αποστολή, θα είναι την Τρίτη εναντίον της Σάλκε. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, έχω αμφιβολίες για το αν θα παίξει ο Illarra ή ο Lucas Silva ή ο Khedira."

Το γήπεδο του τελικού του κυπέλλου.

«Δεν πρόκειται να εκφέρω γνώμη, αυτό είναι θέμα της διοίκησης και η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες. Δεν παίζουμε στον τελικό και δεν θέλω να εκφέρω γνώμη».

Ο Odegaard

"Τα πάει πολύ καλά, με το πρόγραμμά του στην Castilla. Δείχνει προσωπικότητα και ποιότητα. Δεν είναι πολύ καιρό εδώ , προπονείται με τους συμπαίκτες του και δεν νομίζω ότι θα είναι στην αποστολή την Τρίτη, επειδή έχουμε την επιστροφή του Modric. "

Η φόρμα της ομάδας.

«Έχουμε χάσει λίγη απ’την αποτελεσματικότητα μας μπροστά. Μας είναι όλο και πιο δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όταν ο αντίπαλος κλείνεται καλά πίσω».

Ο Illarra και ο Λούκας Σίλβα

«Μερικές φορές η επιλογή ενός παίκτη εξαρτάται από μικρές λεπτομέρειες. Στο πρώτο παιχνίδι ο Lucas Silva τα πήγε καλά, έπαιξε επειδή ο Illarra είχε παίξει στο προηγούμενο και ήταν φρέσκος, εναντίον της Σάλκε μου άρεσε το πώς ο Σίλβα συμμετείχε στον αγώνα. Πρόκειται για στιγμές και η επιλογή του παίκτη εξαρτάται από μικρές λεπτομέρειες. »

Το rotation.

"Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Cristiano, o Μπέιλ και o Μπενζεμά είναι καλά, αλλά θα πρέπει να αξιολογήσουμε αυτό που είπα τις προάλλες. Μερικές φορές δεν είναι στο 100% και αυτό είναι φυσιολογικό. Ο ανταγωνισμός στο εσωτερικό της ομάδας είναι πολύ σημαντικός. Ο καθένας ξέρει, και οι παίκτες γνωρίζουν, πόσο σημαντικός είναι για εμάς. "

Ο James και ο Ράμος.

"Ο James δεν έχει αρχίσει να προπονείται με την ομάδα. Ο Ramos πρόκειται να αρχίσει την Κυριακή και θα έχει μια εβδομάδα προπόνησης με την ομάδα. Μπορεί να είναι έτοιμος για τον αγώνα εναντίον της Λεβάντε".

Ο Danilo.

«Ξέρω όλους τους παίκτες στην Ευρώπη, επειδή παρακολουθώ σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα. Ξέρω για τον Danilo και αυτό είναι όλο. Δεν σκεφτόμαστε μεταγραφές σε αυτή τη χρονική στιγμή. Μου αρέσει, όπως επίσης και πολλοί άλλοι παίκτες που βρίσκονται στην Ευρώπη.»

"Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον Arbeloa και τον Carvajal σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν συνηθίζουν να ακούν αυτές τις φήμες, οι οποίες είναι φυσιολογικές σε αυτό το σημείο της σεζόν."

Θα αποδοκίμαζαν τον εθνικό ύμνο στην Ιταλία;

"Στην Ιταλία είναι ελαφρώς πιο ασυνήθιστο, δεν έχει περάσει και πολύς καιρός που οι παίκτες άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο. Δεν νομίζω ότι θα τον αποδοκίμαζαν στην Ιταλία."

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.