News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Να βγείτε πιο δυνατοί…»

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Να βγείτε πιο δυνατοί…» Να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να βγουν πιο δυνατοί από την αγωνιστική κρίση κάλεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας τους πριν την προπόνηση της Τρίτης.

Μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα, αλλά και κάλεσμα αφύπνισης προτού να είναι αργά έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» το πρωί στο Κορωπί και συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές για να τους μιλήσει μετά τις κακές εμφανίσεις και πριν από το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί.

«Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Παράλληλα στάθηκε στη συνέπεια της διοίκησης της ΠΑΕ απέναντι στην ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. «Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται. Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.