News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γαλανός: «Δεν αποχωρώ από τον Άρη»

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γαλανός: «Δεν τελείωσα από τον Άρη»Ο Γιώργος Γαλανός μιλάει στο gazzetta.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στον Άρη, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο, ενώ αποκαλύπτει νέα ονόματα με τα οποία μίλησε για τον πάγκο της ομάδας.


Μπορεί για τον Ερασιτέχνη Άρη ο Γιώργος Γαλανός να αποτελεί παρελθόν, δεν έχει ωστόσο την ίδια άποψη και ο επιχειρηματίας. Οι ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στους «κιτρίνους» μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, έφερναν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη εκτός ομάδας, εκείνος όμως που... φαινόταν να αποχωρεί οριστικά τις τελευταίες ώρες ήταν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.


Σε δηλώσεις ωστόσο που έκανε στο gazzetta.gr, ο κ.Γαλανός ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό, ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις για ποσό της τάξης των 120 χιλ. ευρώ προσωπικών χρημάτων του που έχει βάλει στην ομάδα, ενώ αποκαλύπτει και νέα ονόματα -εκτός του Νίκου Αναστόπουλου- με τα οποία ήρθε σε επαφή για τον πάγκο του Άρη και συγκεκριμένα τους Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Τοπαλίδη.


«Θέλω να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι δεν υπήρξε τη Δευτέρα καμία συνάντηση με τον Ερασιτέχνη Άρη. Εσκεμμένα βγήκε αυτή η ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (σ.σ. Τον καλούσε συνάντηση για ενημέρωση των εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα) επειδή γνώριζαν πως εγώ δεν θα μπορούσα να έρθω αφού βρίσκομαι στην Αθήνα για να κάνω επαφές με υποψήφιους προπονητές», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γαλανός κι όσο για το ποιοι ήταν αυτοί, εκτός του Νίκου Αναστόπουλου που γράφτηκε ήδη από χθες:

«Έχω μιλήσει και με τους Σάκη Τσιώλη, Γιάννη Τοπαλίδη. Υπάρχουν όμως ακόμα δύο ονόματα στα υπόψιν, αλλά συμφωνία δεν έχει προκύψει ακόμα».

Σχετικά με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ότι αποχωρεί από τον Άρη, δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη, τονίζοντας πως: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αύριο στις 4 το απόγευμα έχω καλέσει σε συνάντηση όλους τους φορείς και δεν θα αποφασίσει καμία διοίκηση του Ερασιτέχνη για το αν θα παραμείνω στον σύλλογο. Ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός που θα αποφασίσει και κανείς άλλος. Ας περιμένουμε λοιπόν για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις».

Αναφορικά με το ποσό που έχει βάλει ο ίδιος στην ομάδα, διαψεύδει κατηγορηματικά όσους υποστηρίζουν πως δεν έχουν μπει δικά του χρήματα: «Στην ομάδα έβαλα αρχικά 280 χιλ. ευρώ κι έχω πάρει πίσω 160 χιλ. ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 120 χιλ. ευρώ αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτά και θα φανούν όλα στην αυριανή συνάντηση».

Όσο για περιστατικό με τη φερόμενη επίθεση που καταγγέλθηκε κατά του μέλους του γραφείου Τύπου του Άρη από τον Δημήτρη Καλϊτζίδη: «Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Μου το μετέφεραν όμως άνθρωποι της εμπιστοσύνης μου και μου είπαν πως όντως έτσι όπως αναφέρθηκε έγιναν τα πράγματα».


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.