News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ξέρει από… έδρα Ολυμπιακού

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ξέρει από… έδρα Ολυμπιακού Ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους, Μαρκ Ιουλιάνο, που είχε αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό, προειδοποιεί τους «μπιανκονέρι» για το τι θα συναντήσουν στο «Καραϊσκάκη».

Ο Μαρκ Ιουλιάνο ξέρει καλά τι θα πει… ελληνική έδρα. Έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (αλλά και τον Παναθηναϊκό) και με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους προειδοποίησε τους «μπιανκονέρι» για το τι τους περιμένει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη».

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια ‘καυτή’ ατμόσφαιρα, καθώς το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι πάντα γεμάτο και οι οπαδοί του προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο. Κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους και δίνουν ώθηση στους παίκτες τους, που δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο», τόνισε ο 19 φορές διεθνής με την Ιταλία.

Πάντως εμπιστεύεται την παλιά του ομάδα. «Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή, ξέρει από τέτοιες έδρες και τι πρέπει να κάνει. Είμαι βέβαιος πως ο κόουτς θα έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα για το παιχνίδι αυτό. Έχει μεγάλη σημασία για τη Γιουβέντους να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μετά την ήττα της από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Η ισοπαλία με τη Σασουόλο ήταν ένα στραβοπάτημα μετά από τόσες σερί νίκες στη Serie A. Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά είμαι βέβαιος πως η Γιουβέντους θα επιστρέψει στις επιτυχίες ξεκινώντας τώρα από το Champions League», πρόσθεσε ο Ιουλιάνο.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.