News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mendy υποφέρει από έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Του Joel Del Rio

Ο λευκός μπακ θα μείνει εκτός δύο με τρεις βδομάδες


Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ιατρική ανακοίνωση για τον τραυματισμό που υπέστη ο Μεντί στο πρώτο ημίχρονο του Clásico του Σαββάτου. "Μετά απ’τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα, ο παίκτης μας Φερλάν Μεντί διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Εν αναμονή της εξέλιξης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατ' αρχήν, ο λευκός μπακ θα μείνει εκτός δύο με τρεις βδομάδες, οπότε η προετοιμασία έχει τελειώσει γι' αυτόν και δεν θα προλάβει το ντεμπούτο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, το Σάββατο 12 Αυγούστου κόντρα στην Αθλέτικ στο Σαν Μαμές. Ο τραυματισμός του Mendy είναι ο τρίτος για τη λευκή ομάδα μέχρι στιγμής στην καλοκαιρινή προετοιμασία και προστίθεται στο αναρρωτήριο στον Ceballos, τον πρώτο που έπεσε, και στον Güler, ο οποίος δεν έχει μπορέσει να κάνει ντεμπούτο στα λευκά.

Ένας τραυματισμός δεν είναι ποτέ καλά νέα, αλλά για τον Mendy είναι μια σοβαρή αναποδιά. Ο Γάλλος είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά από μια περίπλοκη τελευταία σεζόν λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών και με τη σταθερή πρόθεση να ανακτήσει τη θέση του, ειδικά τώρα που έχει ανταγωνισμό με τον νεοφερμένο Φραν Γκαρθία. Τώρα θα πρέπει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο ενώ δεν σταματούν οι φήμες για μια πιθανή αποχώρηση σε περίπτωση που καταστεί δυνατό να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του μπακ της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.