News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Arda Güler, χωρίς ξεκούραση

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Του Fernando S. Tavero

Μόλις έφτασε στη Μαδρίτη ο Τούρκος φόρεσε τις φόρμες του και προπονήθηκε ήδη στο Valdebebas για να αναρρώσει απ’τον τραυματισμό του στον μηνίσκο. Ο Mendy, εν αναμονή εξετάσεων· ο Ροντρίγκο, απών απ’την προπόνηση στο Ντάλας.


Ο Arda Güler εργάζεται ήδη στο Valdebebas. Το πρωί του Clásico, βγήκε η είδηση. Απροσδόκητη γιατί η εξέλιξή του έδειχνε άλλη κατεύθυνση. Όμως μια συγκεκριμένη στιγμή έκανε τον Τούρκο να νιώσει μεγαλύτερη ενόχληση στο δεξί του πόδι. Εξετάσεις και το αποτέλεσμα έστειλε τον Τούρκο πίσω στη Μαδρίτη: τραυματισμός στον εσωτερικό μηνίσκο. Ο Αρντά πήρε μια πτήση απ’το Ντάλας και μόλις προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα και ξεκουράστηκε απ’το μεγάλο ταξίδι, φόρεσε τις φόρμες εργασίας του. Χωρίς παύση.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του στη Ciudad Deportiva Real Madrid. Η ιδέα του συλλόγου είναι να ακολουθήσει μια συντηρητική θεραπεία, χωρίς χειρουργική επέμβαση, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της περιοχής. Δεν υπάρχουν εκτιμώμενοι χρόνοι απουσίας, με σκοπό την αποφυγή της βιασύνης. Καθώς προχωρά η βδομάδα θα σχεδιαστούν, αλλά με ηρεμία. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το Σάββατο 12 Αυγούστου με την Αθλέτικ στο Σαν Μαμές (10:30 μ.μ.). Ημερομηνία που, με τη λογική στο χέρι, φαίνεται πολύ κοντά για να δούμε με σορτσάκι τον παίκτη απ’το Altindag. Μετά τις λάμψεις που έδειξε στις πρώτες προπονήσεις της σεζόν, ο Γκιουλέρ υπέστη μια αναποδιά που ξεκίνησε την παραμονή του ματς με τη Μίλαν, η οποία έχει καθυστερήσει το ντεμπούτο του με τη λευκή ομάδα. Εν τω μεταξύ, θα παρατηρεί από απόσταση πώς οι συμπαίκτες του θα κλείσουν το Soccer Champions Tour στο Ορλάντο, κόντρα στη Γιουβέντους την Πέμπτη (02:30). Μια Ρεάλ Μαδρίτης που έκοψε την ανοδική της πορεία με την ηχηρή ήττα απ’τη Μπάρτσα στο Clásico του Ντάλας (0-3), αν και το αποτέλεσμα ήταν πιο ογκώδες από αυτό που παρουσιάστηκε στο AT&T Stadium. «Πέντε δοκάρια, δεν μου είχε συμβεί ποτέ», συνόψιζε ένας Αντσελότι που έδειχνε ικανοποιημένος απ’την απόδοση της ομάδας του: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήταν λες και υπήρχε ένας τοίχος».

Σε αναμονή με τον Μεντί και χωρίς τον Ροντρίγκο

Το άλλο μεγάλο επίκεντρο της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή είναι ο Φερλάν Μεντί, ο οποίος αποσύρθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα με ξεκάθαρες χειρονομίες ενόχλησης. Ο Γάλλος άγγιξε το δεξί του πόδι και ήταν ο Αντσελότι που μοιράστηκε τη διάγνωση. «Έχει προβλήματα με τους δικέφαλους», είπε στη μικτή ζώνη. Προς το παρόν, εν αναμονή με τον Γάλλο. Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε απ’τον αγωνιστικό χώρο δεν προκαλεί αισιοδοξία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα, όταν θα έχουν περάσει 48 ώρες απ’το παιχνίδι.

Και στην προπόνηση, η είδηση ήταν η απουσία του Ροντρίγκο. Αν και προς το παρόν οι συναγερμοί δεν χτυπούν αφού ήταν μια προπόνηση αποκατάστασης όπου μόνο οι Joselu, Odriozola, Nico Paz, Nacho, Lucas, Kroos, Modric, Rüdiger και Brahim συμμετείχαν σ’έναν κύκλο προθέρμανσης υψηλής έντασης και σ’έναν μετέπειτα αγώνα εξάσκησης όπου έλαμψε ο Nico Paz, με τους υπόλοιπους, εκτός απ’τον Rayo, να τεντώνουν τους μύες και να κουβεντιάζουν χαλαρά. Εκτός απ’τους τερματοφύλακες, που πιέστηκαν απ’τον Llopis με μια σειρά ασκήσεων για ενίσχυση των αντανακλαστικών και, κυρίως, για την ικανότητα ανάκτησης σταθερότητας και ισορροπίας κατά τις διπλές προσπάθειες.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.