News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Courtois έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Του Joel del Río

Ο Βέλγος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της προπόνησης


Πολύ άσχημα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας απ’τους σημαντικότερους παίκτες του ρόστερ και προπύργιο της περασμένης σεζόν, ο Τιμπό Κουρτουά, τραυματίστηκε στην προπόνηση σήμερα το πρωί, απ’την οποία αποχώρησε με φορείο, μετά από μια πτώση. Όπως ανέφερε το Cadena Ser, ο τραυματισμός σημειώθηκε στο παιχνίδι εξάσκησης που οργάνωσε ο Αντσελότι στο τέλος της προπόνησης, όταν βγήκε για τη μπάλα. Ο Βέλγος στηρίχθηκε στο γόνατό του, γύρισε και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως αποσύρθηκε με δάκρυα στα μάτια, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού. Ένας τραυματισμός που αλλάζει εντελώς όλα τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης μια μέρα πριν την έναρξη της LaLiga.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο σύλλογος, επιβεβαιώθηκαν ορισμένες αισθήσεις που δεν προκαλούσαν αισιοδοξία στη λευκή πόλη. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει διαγνωστεί με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες. Ένας περίπλοκος τραυματισμός που έχει πολύ συγκεκριμένες περιόδους αποκατάστασης και που θα μπορούσε να σημαίνει αντίο στη σεζόν για τον Βέλγο τερματοφύλακα (το μέσο διάστημα αποθεραπείας είναι συνήθως 7 με 8 μήνες καθώς δεν είναι ποδοσφαιριστής εντός γηπέδου). Οπότε, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν θα βγει στην αγορά ή αν αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Lunin για το υπόλοιπο της σεζόν. Μερικές εναλλακτικές στο μεταγραφικό παζάρι που έχουν στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας σε δύο Ισπανούς τερματοφύλακες: τον Κέπα και τον Ντε Χέα.

Ο Κουρτουά είναι ένας απ’τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του και η κάλυψη της απώλειάς του θα είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε τερματοφύλακα στον κόσμο. Ο Βέλγος ήταν το στήριγμα των λευκών τις τελευταίες σεζόν και στα χέρια του έβρισκαν πάντα το πρώτο λιθαράκι για να χτίσουν μια ομάδα νικήτρια. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που δεν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό σε όλη την καριέρα του, έπαιξε πέρυσι 43 παιχνίδια σε LaLiga, Champions League και Copa del Rey για να είναι η λευκή ελπίδα στην προσπάθεια κατάκτησης του ευρωπαϊκού θρόνου.

Έτσι, το τέρμα πάει στον Λούνιν, ο οποίος είχε δει την ανάπτυξή του στάσιμη και δεν προκαλεί πλέον την ίδια εμπιστοσύνη όπως τις προηγούμενες σεζόν. Η υπογραφή ενός νέου τερματοφύλακα φαίνεται η πιο λογική λύση, αλλά όλα θα εξαρτηθούν απ’τις πραγματικές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι. Υπενθυμίζουμε επίσης τη διαμάχη που είχε ο Ουκρανός τερματοφύλακας με τον Luis Llopis κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια ανταλλαγή λέξεων που αντανακλούσε μια εμφανή απόσταση. Η δυσπιστία του προπονητικού επιτελείου δεν είναι μυστικό και η απόφαση για μια πιθανή υπογραφή θα αντιμετωπιστεί με τη σημασία που της αξίζει.

Πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να πάει στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει τον σοβαρό τραυματισμό του Κουρτουά; Ναι· Όχι, πρέπει να εμπιστευτεί τον Λούνιν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.