News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη πιστεύει στη μείωση της ποινής του Valverde

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Του Joaquín Maroto

Ο σύλλογος, πολύ ενοχλημένος με τον δικαστή, βλέπει νομικά κενά στον πειθαρχικό φάκελο και ελπίζει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα λάβει υπόψη της το σκεπτικό του.


Η Μαδρίτη έχει ήδη προετοιμάσει την έφεση που θα υποβάλει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για μείωση της ποινής των πέντε αγώνων του Φέντε Βαλβέρδε, την οποία προτείνει ο δικαστής του φακέλου, ο donostiarra δικηγόρος, Juan Antonio Landaberea, ο οποίος, μεταξύ άλλων καθηκόντων, έχει υπηρετήσει ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της LaLiga και της Επιτροπής Αδειών της Ομοσπονδίας της UEFA (RFEF). Η Μαδρίτη δεν συμφωνεί με το αίτημα ποινής απ’τον Landaberea, με τον οποίο είναι πολύ ενοχλημένη, και πιστεύει ότι το πειθαρχικό όργανο της RFEF θα μειώσει την τιμωρία για τον Ουρουγουανό μέσο, ​​ο οποίος διαφορετικά θα μπορούσε να χάσει την έναρξη του πρωταθλήματος ενάντια σε Athletic, Almería, Celta, Getafe και Real Sociedad.

Οι δικηγόροι της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι ο φάκελος του Βαλβέρδε δεν έχει στοιχειοθετηθεί με τα ίδια κριτήρια με άλλες υποθέσεις όσον αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εκείνες οι έμμεσες αποδείξεις που επιτρέπουν τη διαπίστευση ορισμένων γεγονότων για τα οποία δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις, αλλά ξεκινώντας από την θεώρηση ως αποδεδειγμένων άλλων γεγονότων που σχετίζονται με εκείνα που προτίθενται να αποδείξουν, μπορεί εύλογα να συναχθεί η βεβαιότητα των τελευταίων. Όπως έχει δημοσιεύσει η «El Español» κι έχει επιβεβαιώσει η As, η Μαδρίτη εκτιμά ότι ο Landaberea τοποθετήθηκε υπέρ της αρχειοθέτησης του υποτιθέμενου ρατσιστικού επεισοδίου ανάμεσα σε Cala και Diakhaby, μη αποδεχόμενος τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει εφαρμόσει στην περίπτωση των Valverde και Baena.

Η ποινή που πρότεινε ο δικαστής του φακέλου που άνοιξε τότε εναντίον του Ουρουγουανού πρέπει να επικυρωθεί ή να διορθωθεί απ’την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία αναμένεται να αποφανθεί αυτή τη βδομάδα. Ο δικαστής βασίζει την πρότασή του για επίλυση στην κατάθεση και των δύο παικτών, στην έκθεση των τραυματισμών και στην μαρτυρία της αστυνομίας που περιλαμβάνει τα γεγονότα. Αλλά η Μαδρίτη θεωρεί ότι οι ενέργειες του δικαστή έχουν νομικά κενά και είναι αντιφατικές σε σχέση με παρόμοια γεγονότα κι ότι, ως εκ τούτου, η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα λάβει υπόψη τους ισχυρισμούς της και θα μειώσει την ποινή του Ουρουγουανού.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.