News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εκτός απ’την τελευταία προπόνηση στο UCLA ο Arda Güler

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Του Joel Del Rio

Ο Τούρκος επιτελικός μέσος συνεχίζει μ’ένα συγκεκριμένο πλάνο για να αναρρώσει από κάποιες παθήσεις στο δεξί του πόδι... και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το επόμενο παιχνίδι


Η τελευταία δεν ήταν η τυχερή. Ο Arda Güler δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει το UCLA στον αγωνιστικό χώρο αφού κουβαλάει κάποιες παθήσεις στο δεξί του πόδι. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, που την προηγούμενη μέρα μπόρεσε να κάνει συνεχές τζόκινγκ, θα πρέπει να περιμένει για να ενωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Έτσι, η τελευταία προπόνηση των ανδρών του Κάρλο Αντσελότι στην Καλιφόρνια δεν είχε την παρουσία του Τούρκου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο με τις ιατρικές υπηρεσίες του συλλόγου και είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει τον επόμενο αγώνα του Soccer Champions Tour. Η λευκή ομάδα ταξιδεύει στο Χιούστον για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3.30 π.μ.).

Το λευκό κλαμπ φροντίζει τον Γκιουλέρ

«Προβλήματα» ηλικίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις για να υπογράψει το ντεμπούτο του ντυμένος στα λευκά και, μετά από επιμονή του, χρειάστηκε να τον σταματήσουν οι ιατρικές υπηρεσίες για να μην συντομευτούν οι περίοδοι αποθεραπείας που είχαν οριστεί.

Ο στόχος είναι να ανακτήσουν τον Αρντά το συντομότερο δυνατό... αλλά χωρίς να πιέσουν καθόλου. Η προετοιμασία είναι μεγάλη, απομένουν τρία παιχνίδια και θα’ρθει η ώρα να δείξει την ποιότητά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου. «Όλα στην ώρα τους», μας διαβεβαιώνουν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.