News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κατευθύνεται στο Λος Άντζελες με τον Odriozola και χωρίς τον Álvaro Rodríguez

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Του Fernando S. Tavero

Η λευκή ομάδα απογειώθηκε γύρω στις 4:00 μ.μ και την περιμένει μια πτήση άνω των 12 ωρών. Ο μπακ ταξιδεύει παρά τις διαπραγματεύσεις ώστε να φύγει, γιατί δεν υπολογίζεται. Έκπληξη προκαλεί η απουσία του επιθετικού της Καστίγια.


Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, όπου θα’χει τη βάση της για την προετοιμασία του 2023-24, ως συνήθως, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA). Η λευκή ομάδα προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο Valdebebas με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της, που είναι όλοι όσοι έχουν ενταχθεί εκτός απ’τον Ceballos, ο οποίος υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό πριν από μερικές μέρες και θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα για να αναρρώσει, οπότε θα χάσει το ντεμπούτο του πρωταθλήματος κόντρα στην Αθλέτικ στο Σαν Μαμές (Σάββατο 12 Αυγούστου στις 10:30 μ.μ.).

Η Μαδρίτη είχε στην τελευταία της προπόνηση πριν απ’το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες τους Lunin, Carvajal, Nacho, Odriozola, Lucas Vázquez, Fran García, Mendy, Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Güler, Joselu και Brahim. Αρκετοί απ’αυτούς, όπως ο Carvajal, ο Joselu, ο Modric κι ο Camavinga, επίσπευσαν την επιστροφή τους παρά το γεγονός ότι είχαν περισσότερες ημέρες διακοπών· άλλοι εξαντλούν όσες τους απομένουν και θα ενταχθούν απευθείας στο Λος Άντζελες: θα είναι οι Courtois, Militão, Alaba, Rüdiger, Tchouameni, Rodrygo και Vinícius. Ήταν μια έντονη προπόνηση στη ζέστη της ισπανικής πρωτεύουσας πριν από ένα πολύ μεγάλο ταξίδι για τη Μαδρίτη ώστε να παίξει τα τέσσερα φιλικά που έχει προγραμματίσει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Αντσελότι θα έχει επίσης τρεις canteranos: τους τερματοφύλακες Diego Piñeiro και Fran και τον μέσο Nico Paz. Η απουσία του Álvaro Rodríguez προκαλεί έκπληξη παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο τέσσερις επιθετικογενής παίκτες στην αποστολή. Κι αυτός που ταξιδεύει είναι ο Οντριοθόλα, παρά το ότι η Μαδρίτη περιμένει να φύγει καθώς δεν μπαίνει στα σχέδια του Αντσελότι· ακόμη δεν υπάρχει τίποτα αρκετά προχωρημένο σχετικά με το μέλλον του, έτσι ο donostiarra μπαίνει στο αεροπλάνο.

Η λευκή ομάδα θα δουλέψει στο UCLA για τις επόμενες μέρες μέχρι να παίξει το πρώτο της φιλικό με τη Μίλαν στο Rose Bowl στην Pasadena (Λος Άντζελες), στις 05:00 το πρωί της Δευτέρας. Από εκεί και μετά, η Μαδρίτη θα αρχίσει να μετακινείται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για τους άλλους τρεις αγώνες της και δεν θα επιστρέψει ξανά στο Λος Άντζελες: θα παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Χιούστον (Τέξας) τα ξημερώματα της Πέμπτης, 27, (03:30), με τη Μπαρτσελόνα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, 30 Ιουλίου, στο Ντάλας (επίσης Τέξας) και θα τελειώσει τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3 Αυγούστου, στο Ορλάντο (Φλόριντα), παίζοντας με τη Γιουβέντους στις 02:30 π.μ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.