News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Fran García είναι ταύρος

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Του Víctor Gómez

Ο νέος λευκός μπακ έχει επιδείξει σωματική δύναμη μέχρι στιγμής σ’αυτή την προετοιμασία. Με τον Καμαβίνγκα να βρίσκεται ξανά στη μεσαία γραμμή, θα παλέψει με τον Μεντί για μια θέση στην ενδεκάδα.


Μέρα με τη μέρα και χωρίς πολύ θόρυβο. Έτσι συνηθίζει να δουλεύει ο Φραν Γκαρθία, σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλύτερα. Το κάνει από τότε που έφτασε στο Valdebebas το 2013 και την πρώτη βδομάδα δουλειάς ακολούθησε τον ίδιο οδικό χάρτη. Ο ciudadrealeño έχει εντυπωσιάσει το προπονητικό επιτελείο με την εξαιρετική φόρμα με την οποία επέστρεψε στις προπονήσεις. Σα να τελείωσε χθες η σεζόν. Φοράει αμάνικη φανέλα και επιδεικνύει ένα μυϊκό σώμα που μιλά για την αφοσίωσή του, είναι σε ανταγωνιστικό βάρος και παραμέτρους και έχει επιδείξει σωματική δύναμη στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για την τέλεια φυσική του κατάσταση οφείλεται (όπως είπε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην As κατά τη διάρκεια του Nations League), εκτός απ’την αφοσίωσή του, στα συνεχή προβλήματα στους ώμους που αντιμετώπιζε στην κατηγορία των νέων: «Είχα πολλές εξαρθρώσεις και ήξερα ότι, λόγω του ύψους και του βάρους μου, έπρεπε να το αναπληρώσω με κάποιο τρόπο. Από τότε μπήκα στο γυμναστήριο επίσης και για να κάνω και προληπτικό πρωτόκολλο… Είναι μια θυσία, αλλά τώρα έχει την ανταμοιβή της», παραδέχτηκε.

Γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο όπλο του είναι η δουλειά και τα έχει όλα υπολογισμένα. Διατροφή, ξεκούραση και προπόνηση είναι τρεις λέξεις που είναι χαραγμένες και στις οποίες αποτίει φόρο τιμής. Ποδοσφαιριστής 365 μέρες το χρόνο, ο canterano δεν χάνει ποτέ απ’τα μάτια του τους στόχους του κι αυτοί της φετινής σεζόν είναι μεγάλοι. Μετά από τρία χρόνια στη Ράγιο, επιστρέφει στο λευκό club για να είναι βασικός. Με τον Camavinga για άλλη μια φορά στη μεσαία γραμμή, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του θα είναι ο Mendy που αντιμετωπίζει το 2023-24 σε πτωτική κατάσταση, μετά από μια τελευταία σεζόν στην οποία τον δυσκόλεψαν τα σωματικά προβλήματα (έχασε 25 παιχνίδια λόγω τραυματισμού).

Ο Αντσελότι ασχολείται πολύ μαζί του

Την πρώτη του βδομάδα στις εντολές του Αντσελότι, ο προπονητής έχει ήδη δουλέψει μαζί του σε θέματα όπως το να βγάζει τη μπάλα από πίσω. «(ο Αντσελότι) προσπαθεί να διορθώσει οποιαδήποτε κατάσταση στο παιχνίδι, ειδικά όσον αφορά ορισμένες θέσεις ή ύψη που πρέπει να έχω. Αυτή η εγγύτητα, ειδικά με τους νέους, μας βοηθάει πολύ», σχολίασε σε δηλώσεις του στα επίσημα ΜΜΕ του συλλόγου. Ο Ιταλός θέλει να τον βελτιώσει κι ο Γκαρθία είναι όλο αυτιά. Επιθετικά κινείται θαυμάσια και αμυντικά έχει επιστρέψει πιο δουλεμένος. Έφυγε για το Βαγέκας με πολλά περιθώρια βελτίωσης απ’αυτή την άποψη και οι τρεις σεζόν του εκεί τον έχουν βοηθήσει.


Βασικός του στόχος τώρα είναι να προσαρμοστεί στην ομάδα όσο το δυνατόν συντομότερα. Θέλει να πάρει έναν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ και σωματικά έχει επιστρέψει σαν ταύρος. Από τότε που μπήκε στην ομάδα, δεν έχει εγκαταλείψει ούτε στιγμή το χαμηλό προφίλ με το οποίο εμφανίζεται συνήθως και γνωρίζει ότι έχει πολλή δουλειά να κάνει για να δείξει στον Καρλέτο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί, αλλά η δουλειά μιλάει ήδη για λογαριασμό του, και στην Ciudad Deportiva αρχίζει να αφήνει το στίγμα του. Το αριστερό μπακ του Μπερναμπέου περιμένει.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.