News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ούτε καν ιδρώνει μετά τη νέα τροπή της «Υπόθεσης Mbappé»

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Του Joaquín Maroto

Η αντίληψη του λευκού συλλόγου είναι ότι ο παίκτης θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του στην PSG. Δεν έχει υπάρξει κι ούτε θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο οντότητες.


Τα αντίποινα της PSG αφήνοντας τον Mbappé έξω απ’την ασιατική περιοδεία της επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του δεν αλλάζουν τον οδικό χάρτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αντίληψη που υπάρχει στο Bernabéu είναι ότι ο παίκτης θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του με τον παριζιάνικο σύλλογο, δεσμός που εκτείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Η Μαδρίτη δεν πρόκειται να ανακατευτεί στην ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την PSG και δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση για να διαπραγματευτεί την υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχει υπάρξει, ούτε πρόκειται να υπάρξει, συνάντηση ανάμεσα στα ανώτερα κλιμάκια των δύο οντοτήτων.

Ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τον Μπαπέ συνεχίζει να είναι ο ίδιος. Το σχέδιο είναι να μπορέσει να έρθει το 2024 χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει για μεταγραφή και να μην κάνει τώρα μια οικονομική σπατάλη που θα έφτανε σχεδόν τα 400 εκ. ευρώ. Όχι γιατί δεν έχει αυτά τα χρήματα, που τα έχει, αλλά γιατί τώρα απολαμβάνει μια θέση δύναμης που την συμβουλεύει να περιμένει τις μελλοντικές κινήσεις. Η PSG είναι αυτή που βλέπει την ανάγκη να πουλήσει τον Μπαπέ σε περίπτωση που διατηρήσει την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του. Μ’αυτό το σκεπτικό, η Μαδρίτη δεν έχει κατά νου να ανοίξει μια απευθείας διαπραγμάτευση με την ομάδα του Παρισιού.

Δεν θα το κάνει ούτε και με τον Μπαπέ. Η Μαδρίτη δεν μπορεί να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή μέχρι έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την PSG. Δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους δεν μπορεί, αν το θέλει, να διαπραγματευτεί με τον ίδιο τον Γάλλο σταρ. Μπροστά σ’αυτό το σενάριο, η Μαδρίτη διατηρεί τη θέση της να περιμένει και να αφήνει τον χρόνο να περνάει. Το νέο επεισόδιο της «Υπόθεσης Mbappé» δεν την έχει κάνει να πτοηθεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.