News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Arda Güler δεν προπονείται και το ντεμπούτο του απομακρύνεται

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Του Joel Del Rio

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να αναρρώνει απ’τις παθήσεις του στο δεξί πόδι


Το ντεμπούτο του Arda Güler με τη Ρεάλ Μαδρίτης περιπλέκεται. Οι παίκτες του Αντσελότι επέστρεψαν στις προπονήσεις στο UCLA μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας εναντίον της Μίλαν (3-2) για να ολοκληρώσουν την τελευταία προπόνηση στην Καλιφόρνια και η είδηση βγήκε όταν ο νεαρός Τούρκος ποδοσφαιριστής δεν προσγειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Wallis Annenberg Stadium για να ολοκληρώσει την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Arda, ο οποίος έχασε το λευκό ντεμπούτο στο Soccer Champions Tour προληπτικά, δεν βγήκε στο προπονητικό γήπεδο αφού έμεινε μέσα για να θεραπεύσει τις παθήσεις του στο δεξί πόδι με τις ιατρικές υπηρεσίες του λευκού συλλόγου.

Έτσι, ο λευκός επιτελικός μέσος έχει δύσκολο το να φτάσει στον επόμενο αγώνα προετοιμασίας, που θα γίνει στο Χιούστον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου. Αφού ολοκλήρωσε το μέρος της αποκατάστασης με τους φυσιοθεραπευτές, ο Arda πήγε στην προπόνηση για να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο: ένα μείγμα δύναμης και ποδηλασίας για να ανακτήσει σταδιακά την κινητικότητα.

Βαλβέρδε και Μπέλιγχαμ, ειδική αποθεραπεία

Μια προπόνηση αποθεραπείας που είχε δύο ποδοσφαιριστές με μια ‘ειδική’ αντιμετώπιση. Οι Φέντε Βαλβέρδε και Τζουντ Μπέλιγχαμ έπαιξαν τα περισσότερα λεπτά στο ματς με την ιταλική ομάδα, 90' και 60' αντίστοιχα, κι έκαναν μια ξεχωριστή δουλειά.

Ο Ουρουγουανός έμεινε στην κλειστή πισίνα για να αποφορτίσει τα πόδια του κι ο Άγγλος έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του, ασκήσεις στο πάνω μέρος του σώματος, πριν φύγει πρόωρα απ’την προπόνηση. Μια απαραίτητη δοσολογία για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η βορειοαμερικανική περιοδεία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.