News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η κατάσταση του Mbappé συνεχίζεται χωρίς να αλλάζει τον παλμό στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο Bernabéu καταλαβαίνουν ότι ο χρόνος κυλά υπέρ των συμφερόντων τους


Ο Kylian Mbappé δεν ταξιδεύει στην περιοδεία της PSG στην Ασία ως μέτρο πίεσης για να δεχτεί ο Γάλλος μια ανανέωση συμβολαίου ή μια πώληση για ένα άγνωστο ακόμη ποσό. Οι ηγέτες του Καταριανού συλλόγου κάνουν τα πάντα, σύμφωνα με την L'Equipe, μπροστά σ’αυτό που θεωρούν μια συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης με ισχύ απ’τις 30 Ιουνίου του 2024, κάτι που ο λευκός σύλλογος αρνείται, καθώς θα ξέφευγε επίσης απ’τη νομιμότητα που επιτρέπει διαπραγματεύσεις μέχρι τους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου.

Η τολμηρή κίνηση της PSG έχει εκπλήξει στη συγκέντρωση στο Λος Άντζελες κι ανάμεσα στους ηγέτες που έχουν μείνει στο Valdebebas. Δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση πίεσης για να λυθεί ένα πρόβλημα που γίνεται όλο και πιο θολό και δείχνει ότι το μόνο που καταλαβαίνουν στο Κατάρ είναι να πετυχαίνουν πάντα αυτό που θέλουν. Κάτι που έκαναν ήδη το 2021 όταν αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν την πώληση του επιθετικού, παρά την έκκληση που έκανε ο ποδοσφαιριστής και τις προσφορές που παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η τελευταία στις 30 Αυγούστου.

Τώρα η ιστορία είναι αρκετά διαφορετική κι αυτή που ψάχνει την πώληση είναι η PSG. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να πιστεύει ότι το πρόβλημα δεν είναι του λευκού club. Ο Μπαπέ δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει κι ο Αλ Κελαϊφί έχει μπροστά του μια σοβαρή σύγκρουση, στην οποία η madridista οντότητα δεν θέλει να συμμετάσχει. Υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι δικός τους πόλεμος, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο χρόνος σε όλη αυτή την ιστορία κυλά υπέρ τους.

Μια επιχείρηση που θα ήταν γύρω στα 400 εκατομμύρια

Η λαϊκή απαίτηση δείχνει διά βοής ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν τον Γάλλο προς το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά για αυτό πρέπει να περιμένουμε. Το ερώτημα είναι να μάθουμε αν θα’ναι ένας μήνας ή ένας χρόνος. Ο Μπαπέ παραμένει σταθερός στο να μην ανανεώνει και η Ρεάλ Μαδρίτης στο να μην ξεκινάει μια διαπραγμάτευση που εξακολουθεί να είναι στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Η PSG έχει θέσει προς πώληση τον επιθετικό και οι Καταριανοί ηγέτες της γαλλικής ομάδας δεν έχουν προς το παρόν καμία πρόθεση να καλέσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγουμένως θα το προσπαθήσουν ακόμα και με την Αραβία, κι όλα με σκοπό να μην δουν τον Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, παίκτη που αν δεν παίζει θα μπορούσε να τους κοστίσει 200 ​​εκατομμύρια ευρώ. Υπερβολική πολυτέλεια ακόμα κι αν μιλάμε για την Παρί.

Το λευκό κλαμπ περιμένει και δεν απελπίζεται. Ξέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική γιατί είναι η PSG αυτή που ψάχνει ομάδα για τον Μπαπέ, έναν ποδοσφαιριστή που ότι κι αν κάνουν δεν θα μπορέσουν να τον στείλουν στην κερκίδα και να σπαταλήσουν 200 εκατομμύρια ευρώ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.