News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη αναμένει να κερδίσει 100 εκατομμύρια «καθαρά» ανά σεζόν με το νέο Bernabéu

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Σύμφωνα με το Vozpópuli, η ανακαίνιση του λευκού φέουδου αναμένεται να συμβάλει στα ταμεία του συλλόγου αυτό το ποσό ανά σεζόν απ’το 24-25.


Ο οδικός χάρτης στο Chamartín είναι σαφής: επενδύστε ώστε μετά να πάρετε. Είναι η στρατηγική που έχει ακολουθήσει σε γενικές γραμμές ο σύλλογος στις μεταγραφές (βλέπε την έλευση νεαρών ταλέντων όπως ο Βινίσιους, ο Ροντρίγκο ή ο Έντρικ) και έχει προσαρμοστεί σ’αυτήν επίσης κι όσον αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου. Υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιωθούν, ώστε τα έργα του Bernabéu να θεωρούνται τελειωμένα, αλλά η λευκή οντότητα τρίβει ήδη τα χέρια της σκεπτόμενη τα μελλοντικά έσοδα. Σύμφωνα με το Vozpópuli, η Μαδρίτη, μαζί με το ταμείο Sixth Street, εκτιμά ότι το ποσό που θα λάβει θα αυξηθεί, στο μέλλον, στα 100 εκατομμύρια «καθαρά» ευρώ ανά σεζόν.

Και είναι ότι το νέο πρότζεκτ εξασφαλίζει μια σημαντική οικονομική απόδοση. Σ’αυτή την περίπτωση, οι υπολογισμοί ορίζουν ως αφετηρία τη σεζόν 24-25, μια σεζόν που το madridista φέουδο θα μπορέσει να ξεκινήσει με διαθέσιμη όλη τη δυναμική του. Σήμερα, οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει. Η Μαδρίτη αξιοποιεί το καλοκαίρι για να πατήσει το γκάζι, αλλά το στάδιο δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει σε πλήρη δυναμική μέχρι τα μέσα του 2024, οπότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ’το να περιμένει.

Τα εν λόγω έσοδα θα αποκτηθούν με διάφορους τρόπους. Εκτός απ’την προβλεπόμενη αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων στα ταμεία, το άνοιγμα υπόγειων χώρων στάθμευσης (θα προσφέρει ένα όφελος 201 εκ. ευρώ σε διάστημα 40 ετών, σύμφωνα με την προαναφερθείσα εφημερίδα) και η φιλοξενία μεγάλων εκδηλώσεων θα συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση του ποσού. Το Bernabéu θα’ναι το επίκεντρο πολλών εκ των κύριων μουσικών σόου που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα κι απ’αυτό θα επωφεληθεί το λευκό club, το οποίο αναμένει να πάρει 100 εκατομμύρια κέρδη ανά σεζόν, συνολικά, αφού αφαιρεθεί η ετήσια πληρωμή τόκων για τα έργα και πληρωθούν τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στην Sixth Street.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.