News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mbappé, τίποτα πριν τον Αύγουστο

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η «σαπουνόπερα» του καλοκαιριού δείχνει ότι θα λυθεί στην τελική ευθεία της αγοράς


Οι υπολογισμοί του ενός και του άλλου δεν έχουν σημασία. Η PSG βιάζεται να ανανεώσει. Ο Mbappé, απ’την άλλη, δεν έχει κανένα επείγον, εκτός εάν κι αν με την πώλησή του εξασφαλισθούν τα πολλά χρήματα για τα οποία έχει υπογράψει συν το μπόνους υπογραφής που έχει προβλεφθεί μέσα σε 12 μήνες. Προβλέπονται κάτι παραπάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η τρίτη της υπόθεσης, συνεχίζει να ενεργεί ως αμίλητος παρατηρητής σε μια ιστορία στην οποία προσπαθεί να μην έχει άμεση σχέση λόγω του πρόσφατου παρελθόντος κι ώστε να αποφύγει να μπορεί στο μέλλον να τοποθετηθεί στο λευκό χρέος σε περίπτωση ενός νέου δυστυχισμένου τέλους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τράβηξε γραμμές, κατάστρωσε τον σχεδιασμό της σεζόν 2023-24 και σ’αυτές τις βολικά φυλαγμένες αναφορές, δεν εμφανιζόταν το όνομα του Kylian Mbappé. Τη δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου και πλέον με κάποιες κινήσεις, γίνεται γνωστό ότι ο Γάλλος αποκηρύσσει το να συνεχίσει μετά το 2024 και η καταριανή διοίκηση της PSG εξαγριώνεται και απειλεί με κάτι ανέφικτο όπως είναι η πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου το οποίο σκέφτεται και συλλογίζεται κι αρνείται αυτή την πώληση. Εν τω μεταξύ, στο Valdebebas παρακολουθούν την παράσταση με όλη τη γαλήνη του κόσμου γιατί ξέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους, ότι είναι η στιγμή να περιμένουν να περάσει ο χρόνος.

Επιπλέον, οι μέρες περνούν και δεν διαφαίνεται μια βραχυπρόθεσμη λύση. Ο Μπαπέ έχει ραντεβού με τον σύλλογό του την ερχόμενη Δευτέρα για να ξεκινήσει τις προπονήσεις κι αυτό θα γίνει. Τίποτα δεν υποδηλώνει ότι δεν θα συμβεί. Ο επιθετικός δεν έχει στείλει κανένα σημάδι που να υποδηλώνει κάτι διαφορετικό ή μια αλλαγή γνώμης. Λένε ότι διαπραγματεύονται, αλλά αν το κάνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο περιθώριο.

Τίποτα πριν τον Αύγουστο

Τίποτα απ’ότι συμβαίνει στο Valdebebas δεν δείχνει να λύνεται τις επόμενες μέρες. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι η έκβαση (εκτός απ’την ανανέωση) δεν θα’ρχόταν σε καμία περίπτωση μέχρι τα μέσα Αυγούστου και πάντα ξεκινώντας από μια συμφωνία PSG-Mbappé. Η ιστορία συνεχίζεται χωρίς να εμπλέκονται οι madridistas ηγέτες. Κάθε μέρα που περνάει πέφτει η αξία του συμβολαίου του Μπαπέ κι αυτή η επιθυμία που έχει το Κατάρ να τον πουλήσει σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανανέωση. Νόμος της αγοράς.

Η δουλειά κι ο τεχνικός σχεδιασμός γίνονται ανεξάρτητα απ’την άφιξη του Γάλλου. Όπως συνέβη τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο Αντσελότι, άνθρωπος του συλλόγου και πλήρως αφοσιωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης, δουλεύει μ’αυτό που έχει και είναι πολύ ικανοποιημένος. Ο τεχνικός εξήγησε τις ανάγκες του και προσαρμόζει τη δουλειά του σ’αυτό που έχει. Δεν περιπλέκει τη ζωή του με εσωτερικές μάχες.

Η δουλειά της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιστρέφεται γύρω από έναν Μπαπέ που κατάφερε να καθορίσει τον σχεδιασμό των δύο τελευταίων σεζόν. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι όταν έρθει η στιγμή, αυτοί που κυβερνούν τον σύλλογο θα ψάξουν το πώς, αλλά προς το παρόν αυτή η στιγμή δεν διαφαίνεται στο Valdebebas. Ούτε καν οι φήμες για μια επικείμενη προσγείωση (ξέρετε ήδη για σπίτια, διακόσμηση κι άλλες υλικοτεχνικές περιστάσεις) που κυκλοφορούν ήδη, αλλά στον σύλλογο αναπνέουν ήρεμα από απόσταση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.