News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti καλεί τη Βραζιλία για να ξεκαθαρίσει την απόλυτη προτεραιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το μόνο συμβόλαιο που έχει ο Ιταλός είναι με τη λευκή ομάδα, όπου νιώθει χαρούμενος να δουλεύει και να φοράει το έμβλημα της madridista οντότητας στο στήθος του, κάτι που θα’κανε για μια ζωή


Μαζί με το μέλλον του Kylian Mbappé, αυτό του Carlo Ancelotti έχει γίνει μια απ’τις σαπουνόπερες του καλοκαιριού. Ο Ιταλός, όπως ενημέρωσε στο παρελθόν η MARCA, δεν είχε καμία αμφιβολία για το μέλλον του κι εκείνον τον δεδηλωμένο θαυμασμό και την αφοσίωσή του προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής έχει εξυψώσει την ευτυχία του με την επιστροφή στη δουλειά και νιώθοντας το έμβλημα της madridista οντότητας στο στήθος του, κάτι που δεν έχει ημερομηνία λήξης. Και για να το ξεκαθαρίσει καλά, ο προπονητής έχει καλέσει την CBF για να ξεκαθαρίσει κάθε είδους αμφιβολία σχετικά με τη δέσμευσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ταραχή προκλήθηκε απ’τη δημόσια δήλωση του προέδρου της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ότι ο Κάρλο Αντσελότι επρόκειτο να διευθύνει την πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κόπα Αμέρικα το 2024, κατάσταση που έρχεται σε σύγκρουση με την τωρινή δέσμευσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί προεξόφλησαν ξανά την άφιξη του Ιταλού στον πάγκο της Βραζιλίας κι άλλοι αναρωτήθηκαν για τα αντικρουόμενα συμφέροντα, κάτι εντελώς ασύμβατο με τη νοοτροπία του πρωταθλητή Ευρώπης σε δύο περιπτώσεις με τη λευκή ενδεκάδα.

Ο πρώτος που εξεπλάγη ήταν ο ίδιος ο προπονητής της madridista ομάδας, ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή απ’το να μιλήσει με τον Ednaldo Rodrigues για να ξεκαθαρίσει ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Με μια σεζόν ακόμη στο συμβόλαιό του, αυτό που έχει κάνει ο Ιταλός ήταν να μιλήσει με την CBF για την περίπτωση ενός υποθετικού αντίο στη madridista οντότητα. Δεν έχει πάει παραπέρα. Υπάρχει συνεννόηση, αλλά όχι συμβόλαιο, μια περίσταση που ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Αντσελότι στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου σ’αυτή που θα είναι η πέμπτη σεζόν του στο τιμόνι του λευκού πλοίου.

Συνεχής γνώση απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι κινήσεις που έχει κάνει ο Κάρλο Αντσελότι με την CBF έχουν κοινοποιηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης έγκαιρα. Ακόμη κι ο Rodrigues μίλησε με τον José Ángel Sánchez για να του πει για την κατάσταση. Τώρα αυτό που έχει ζητηθεί απ’τον πρόεδρο της CBF είναι να χαμηλώσει τους τόνους των δηλώσεων και τον τόνο πίεσης προς τη μορφή του Αντσελότι.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάλαβαν αυτή τη δήλωση του Rodrigues, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα νερά έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και η σεζόν, τόσο για τον έναν όσο και για τους άλλους, είναι γεμάτη κίνητρα με το τωρινό ρόστερ, περιμένοντας να κλείσει η αγορά στις 31 Αυγούστου. Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στους παίκτες που προπονεί ήδη ο Κάρλο Αντσελότι. Όπως υπάρχει επίσης και στη δουλειά του προπονητή. Δεν αποκλείεται τίποτα. Για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο είναι αυτό που σημαδεύει το μέλλον του ενός και του άλλου. Η Βραζιλία ξέρει ήδη ότι πρέπει να περιμένει και, όπως είπαν στον Αντσελότι, περιμένουν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.