News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti επιβεβαιώνει την αλλαγή της διάταξης

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Επισημαίνει ότι η προετοιμασία θα είναι κλειδί για την αναζήτηση του νέου στυλ


Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, άφησε χθες ανοιχτή την πόρτα στην αλλαγή του «στυλ» και του «συστήματος» του λευκού συλλόγου σ’αυτή τη νέα σεζόν για να προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο στα χαρακτηριστικά του ρόστερ του.

«Φέτος μπορεί να παίξουμε ένα διαφορετικό σύστημα, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που έχουμε κάνει, τα συστήματα που έχουμε χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια και τα οποία μας έχουν δώσει μεγάλη επιτυχία και το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε», ανέφερε σε μια εικονική συνέντευξη τύπου για την περιοδεία της Μαδρίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ονομασία Soccer Champions Tour.

"Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα νέο στυλ. Θα το προσπαθήσουμε ειδικά στην περιοδεία (ΗΠΑ), που είναι μια σημαντική στιγμή στην προετοιμασία", πρόσθεσε.

Ο προπονητής εξήγησε ότι, με τα χρόνια, έχει μάθει ότι «η προσαρμογή στους παίκτες» είναι καλύτερη για έναν προπονητή απ’το να προσπαθεί να επιβάλει ένα σύστημα με το ζόρι.

"Η ιδέα είναι ο Καμαβίνγκα να παίζει ως εσωτερικός ή ως αμυντικός μέσος. Αν έχουμε το μπακ κατειλημμένο είτε απ’τον Φραν Γκαρθία είτε απ’τον Μεντί, αυτός δεν πρόκειται να παίζει ως μπακ", πρόσθεσε ο προπονητής της Μαδρίτης.

«Οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται άνετα στο σύστημα που παίζουν», είπε.

Η Μαδρίτη θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το καλοκαίρι για να παίξει τέσσερα φιλικά: στις 24 Ιουλίου εναντίον της Μίλαν στο Rose Bowl στην Πασαντένα (Καλιφόρνια, ΗΠΑ), στις 27 Ιουλίου εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο NRG Stadium στο Χιούστον (Τέξας, ΗΠΑ), στις 30 Ιουλίου εναντίον της Μπαρτσελόνα στο AT&T Stadium στο Άρλινγκτον (Τέξας, ΗΠΑ) και στις 3 Αυγούστου εναντίον της Γιουβέντους στο Camping World Stadium στο Ορλάντο (Φλόριντα, ΗΠΑ).

Αποκορύφωμα αυτής της περιοδείας θα’ναι το Clásico ενάντια στη Μπαρτσελόνα στο οποίο η madridista ομάδα θα ψάξει την εκδίκηση για εκείνο που έχασε το περασμένο καλοκαίρι στο Λας Βέγκας (ΗΠΑ) με 1-0.

"Το Clásico είναι ένα Clásico όπου κι αν πας να το παίξεις. Δεν υπάρχει φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Μαδρίτη και Μπαρτσελόνα. Όλοι ξέρουν ότι είναι θεαματικοί αγώνες. Πάντα ήταν επειδή υπάρχει μια πολύ μεγάλη αντιπαλότητα", υποστήριξε ο Αντσελότι.

«Το είδαμε πέρυσι σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο και φέτος. Πάντα έτσι είναι. Είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει σε όλους να παίζουν (ένα Clásico). Δεν υπάρχει φιλικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα υπάρξει ποτέ», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, την αστρική μεταγραφή της Μαδρίτης γι’αυτή τη νέα σεζόν, ο Αντσελότι τόνισε ότι «προσαρμόζεται καλά» κι ότι «δουλεύει σκληρά».

"Είχε ένα μικρό πρόβλημα στις διακοπές, ήρθε με ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο. Αλλά τώρα είναι καλά και θα παίξει σ’αυτή την περιοδεία", είπε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.