News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Beckham σε Bellingham: «Μάθε τη γλώσσα, απόλαυσέ το. Γνώρισε τους συμπαίκτες σου και διασκέδασε. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!»

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Του Jorge Torres

Ο Βρετανός πρώην μέσος συμβουλεύει τον συμπατριώτη του να απολαύσει τον χρόνο του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θεμελιώδες, να μάθει ισπανικά.


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (48 ετών) σε μια συνέντευξη για το εβδομαδιαίο περιοδικό Sport Illustrated έχει συμβουλέψει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ (20), πρόσφατη αστρική μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην μέσος, όταν ρωτήθηκε «Καμιά συμβουλή για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ;», απάντησε: «Πρώτα, να μάθει τη γλώσσα, να το απολαύσει. Να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να διασκεδάσει. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!».

Η συμβουλή του Μπέκαμ δεν έχει περάσει απαρατήρητη απ’τον τωρινό παίκτη του λευκού κέντρου καθώς, αφότου υπέγραψε στην ομάδα της Concha Espina, ομολόγησε σε μια συζήτηση με το πρακτορείο ειδήσεων PA Media ότι διδάχθηκε ήδη ισπανικά στο σχολείο, αλλά ότι έχει αποφασίσει να «σοβαρευτεί» χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο κινητό για να εξασκηθεί. Διαβεβαίωσε επίσης ότι «είναι πολύ πιο εύκολο απ’το να μαθαίνεις γερμανικά». Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Bellingham ομολόγησε ότι ο Beckham του έστειλε ένα σύντομο μήνυμα στο οποίο του ευχήθηκε τα καλύτερα ως λευκός παίκτης. Επιπλέον, το σημερινό «5» της Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε πολύ στοργικός με τους νέους συμπαίκτες του σε όλη αυτή την πρώτη βδομάδα προπόνησης.

Ο Μπέλιγχαμ προσγειώνεται στη Μαδρίτη με την ταμπέλα του σταρ λόγω του υψηλού κόστους της μεταγραφής του (103 εκ. ευρώ), αλλά απέχει πολύ απ’τη μιντιακή επίδραση που προκάλεσε ο Μπέκαμ. Ο σημερινός πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι έχει υπάρξει ο πιο μιντιακός Άγγλος παίκτης που έχει φορέσει τη λευκή φανέλα, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 159 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 20 γκολ και έδωσε 52 ασίστ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.