News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ceballos, Πρώτος τραυματισμός της σεζόν στη Μαδρίτη: ενάμιση μήνα έξω!!!

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Του Santiago Siguero

Ο μέσος υποφέρει από μια πάθηση του απομακρυσμένου τένοντα του δικέφαλου μηριαίου


Ο Dani Ceballos είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τραυματιστεί σ’αυτήν την προετοιμασία μ’έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό. Έτσι έχει αναφέρει το λευκό Club: "Μετά τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον παίκτη μας Dani Ceballos από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει διαγνωσθεί μ’έναν τραυματισμό στον απομακρυσμένο τένοντα του μυ του δεξιού μηριαίου δικέφαλου". Συμπέρασμα: Ενάμιση μήνα έξω. Δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για την περιοδεία. Θα μείνει να ανακάμψει στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την προετοιμασία τη Δευτέρα με απαιτητικές προπονήσεις που έχουν τίμημά τους στον Ceballos, ο οποίος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε προπονηθεί στο σπίτι για να φτάσει έτοιμος στις προπονήσεις. Κακή τύχη για τον madridista μέσο, ο οποίος φέτος έχει και πάλι έναν έντονο ανταγωνισμό στο κέντρο και που αρχίζει ήδη σε μειονεκτική θέση έναντι των συμπαικτών του.


Ένας δύσκολος τραυματισμός για τη θεραπεία

Η τραυματισμός στον απομακρυσμένο τένοντα του μηριαίου δικέφαλου απαιτεί μια ιδιαίτερη προσοχή από τις ιατρικές υπηρεσίες, αφού το 60% των παικτών που υποφέρουν απ’αυτόν καταλήγουν να υποτροπιάζουν. Ωστόσο, η Μαδρίτη έχει εμπειρία σε αυτό το είδος τραυματισμού, αφού ο David Alaba τον υπέστη ήδη πέρυσι μετά το πρώτο σκέλος στο Anfield.

Ο Ceballos έχει ήδη τεθεί στα χέρια των ιατρικών υπηρεσιών για να προσπαθήσει να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό, αν και η προθεσμία έχει υπάρξει αναμφισβήτητα ένα πλήγμα. Δεν θα παίξει μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.