News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κρύβει ότι η υπογραφή του Mbappé τώρα είναι ανέφικτη

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Γάλλος συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, να ψάχνει δηλαδή το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, χωρίς να αποκηρύξει τα χρήματα που έχει υπογράψει. Στο λευκό κλαμπ κοιτάνε προς την άλλη πλευρά


Ο Kylian Mbappé δεν ξεφεύγει απ’το να’ναι το επίκεντρο της προσοχής. Του ταιριάζει, είναι στον χαρακτήρα του, και δεν μπορεί να το αποφύγει. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Γάλλος έχει αποφασίσει να’ναι το σημείο αναφοράς στην αγορά. Κι όπως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως συνοδοιπόρο, αν κι αυτή τη φορά ως καλεσμένη σ’ένα επεισόδιο στο οποίο λίγοι ή κανείς δεν σκέφτονταν να αντιμετωπίσουν αυτό το καλοκαίρι. Τα σχέδια της madridista οντότητας δεν ήταν αυτά και, προς το παρόν, ο Γάλλος επιθετικός εξακολουθεί να μην μπαίνει σ’εκείνον το προγραμματισμό που έγινε για την ενίσχυση της λευκής ομάδας.

Στο Valdebebas δεν γυρίζουν την πλάτη σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω απ’τον επιθετικό, αλλά η σκέψη που διατηρούν για το μέλλον του Mbappé μιλάει για έναν ποδοσφαιριστή φυλακισμένο από χρήματα κι ότι το μόνο που έχει κάνει ήταν να εκθέσει την επιθυμία του να μην να ανανεώσει το συμβόλαιό του το 2024 και να τηρήσει το υπογεγραμμένο, που μην νομίζετε ότι ήταν μια δέσμευση μέχρι το 2025.

Το πρόβλημα που έχει συναντήσει ο Μπαπέ είναι ότι αυτό το χρυσό κλουβί στο οποίο έχει ζήσει τον τελευταίο χρόνο έχει σημάνει να’χει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο ή, τουλάχιστον, αυτό που του αρέσει όσο οι μεγάλοι τίτλοι και τα ατομικά βραβεία, αυτά τα οποία για την ώρα λοξοκοιτάζει, κάτι που δεν συμβαίνει με τα πολλά εκατομμύρια που του υποσχέθηκε το Κατάρ με εκείνη την περήφανη ανανέωση συμβολαίου τον Μάιο του 2022. Είναι μετανοιωμένος ή τουλάχιστον έτσι λένε ότι λέει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο επιθετικός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο λόγω διαφόρων εννοιών, εκείνων που συμβαδίζουν με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπως το μπόνους υπογραφής, η ανανέωση συμβολαίου κι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και οι οποίες αποφέρουν στον Γάλλο ένα εισόδημα πολλών εκατομμυρίων τα οποία μπορεί πια να αποχαιρετήσει σε περίπτωση που μια μέρα μπορεί να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Fayza Lamari

Μόνο η Fayza Lamari, ο Al Khelaifi κι ο ίδιος ο παίκτης θα ξέρουν ακριβώς τι παίρνει, αλλά η MARCA μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ο επιθετικός θέλει 240 εκατομμύρια ευρώ σε όλες τις έννοιες εάν μεταγραφεί αυτό το καλοκαίρι ως αντίδραση στην οργή του Κατάρ για την ανακοινωθείσα παραίτησή του στην ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το 2024 κι όχι το 2025, όπως θέλησαν να δείξουν ο πρόεδρος κι ο ποδοσφαιριστής τον Μάιο του 2022

Η άλλη περίσταση που παραμένει σαφής είναι ότι δεν πιστεύουν τον Γάλλο και θα το κάνουν μόνο όταν σφραγίσει την υπογραφή του την 1η Ιανουαρίου του 2024, επειδή, όπως έχουν επιβεβαιώσει στη MARCA εξουσιοδοτημένες πηγές απ’το λευκό κλαμπ, ο Μπαπέ δεν θα εμφανιστεί στο Bernabéu τους επόμενους δύο μήνες. Αλήθεια; Φαίνεται ότι έτσι θα γίνει ή έτσι σκέφτονται και λένε χωρίς να κρύβονται καθόλου στο Valdebebas.

Το ερώτημα έγκειται στο να γνωρίζουμε αν αυτή η απουσία του εννέα στο πρώτο ρόστερ μπορεί να είναι κάτι εν αναμονή της άφιξης ενός παίκτη που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Στο τραπέζι υπάρχουν ονόματα, αλλά ελάχιστη επιθυμία να κάνουν μια άλλη επιχείρηση, γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι, συνεχίζουν να κοιτάζουν την οικονομία, τη σταθερότητα του συλλόγου και, ειδικά, αυτή των αποδυτηρίων πριν ενσωματώσουν έναν άλλο επιθετικό. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές για τον Μπαπέ. Υπάρχουν απομακρυσμένες επιλογές για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.