News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Alphonso Davies περιμένει μια κλήση απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Του Joel Del Rio

Στη Γερμανία διαβεβαιώνουν ότι ο παίκτης περιμένει μια πρόταση απ’το λευκό σύνολο... κι εξακολουθεί να μην ανανεώνει με τη Μπάγερν.


Με το μέλλον του Ferland Mendy να σημαδεύεται απ’τις αμφιβολίες σχετικά με μια φυσική κατάσταση που την περασμένη σεζόν τον έκανε να χάσει τρεις ολόκληρους μήνες λόγω δύο μυϊκών τραυματισμών, ο Alphonso Davies κι ο ατζέντης του συνεχίζουν να αντιστέκονται στην πίεση της Bayern όσο περιμένουν την τελική απόφαση της Real Madrid. Ο Καναδός μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025, δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη γερμανική ομάδα με την ελπίδα να λάβει μια κλήση απ’το λευκό club.

Μια αναμονή που θα απογοήτευε τους ηγέτες της Μπάγερν, οι οποίοι έκαναν ήδη κίνηση με την απόκτηση του Ραφαέλ Γκερέιρο μετά την ελεύθερη άφιξή του απ’τη Ντόρτμουντ. Στα 22 του, ο αριστερός μπακ καλείται να βασιλέψει για μια δεκαετία στην Ευρώπη... κάτι που θα μπορούσε να κάνει το λευκό σύνολο να παρακάμψει τον οδικό χάρτη ώστε να ψαρέψει στα ταραγμένα νερά της βαυαρικής ομάδας. Σύμφωνα με τη Bild στο podcast της, Bayern Inside, η επιχείρηση δεν αποκλείεται να μπορέσει να επισπευσθεί εάν προκύψουν ορισμένες περιστάσεις.

Ο Ντέιβις φέρεται να περιμένει μια πιθανή πρόταση απ’το λευκό club, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι του 2024, για να εκπληρώσει την επιθυμία του να φορέσει τη λευκή φανέλα χωρίς να χρειάζεται να περιμένει την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η επιχείρηση φαίνεται περίπλοκη λόγω της υψηλής τιμής που έχει ο μπακ στην αγορά. Η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να περιμένει μέχρι την επόμενη χρονιά, όταν ο Ντέιβις θα’χει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Μπάγερν και η τιμή του θα είναι χαμηλότερη... ή η γερμανική ομάδα, κουρασμένη απ’το να μην ανανεώνει, να θελήσει να ξεφορτωθεί φέτος τον μπακ (θέση που έχει ήδη καλύψει) για να προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα. Με τον ερχομό του Φραν Γκαρθία αυτό το καλοκαίρι και τον ερωτηματικό του Mendy, ο Nedal Huoseh, εκπρόσωπος του Καναδού διεθνή, ταρακουνάει όλη την αγορά και χαρίζει αμφιλεγόμενες φράσεις: «Δεν θέλω να περιφρονήσω τη Μπάγερν, αλλά η Μαδρίτη είναι η ομάδα των 14».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.