News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Barça και Real Madrid, σε πόλεμο για τον Güler

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Των Cristina Navarro και S. Siguero

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νεαρή υπόσχεση και, μάλιστα, οι azulgranas έχουν ταξιδέψει στην Τουρκία για να προσπαθήσουν να κλείσουν την επιχείρηση


Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Φενερμπαχτσέ, Αρντά Γκιουλέρ βρίσκεται στο επίκεντρο. Η νεαρή υπόσχεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν έχουν αποτελέσει εξαίρεση. Τα δύο μπλοκ πιέζουν πολύ για να ενσωματώσουν τον επιθετικό και οι επόμενες ώρες μπορεί να είναι καθοριστικές. Η ρήτρα του παίκτη είναι 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Φαινόταν ότι ο καταλανικός σύλλογος δεν θα μπορούσε να παλέψει για τον Γκιουλέρ λόγω των οικονομικών του προβλημάτων, αλλά η LaLiga επιτρέπει να γίνονται επιχειρήσεις για την επόμενη σεζόν οι οποίες δεν υπολογίζονται σ’αυτήν που μόλις τελείωσε. Επομένως, η πρόβλεψη είναι ότι, αν η Μπάρτσα πείσει τον νεαρό παίκτη, θα καταλήξει στο Καμπ Νου το 2024.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον επιθετικό και έχει βάλει μια ταχύτητα παραπάνω για να ενσωματώσει αυτόν τον παίκτη που καλείται να αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η οντότητα που διευθύνει ο Joan Laporta έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες ώρες για να προσπαθήσει να κλείσει την απόκτηση του Güler. Ο Ντέκο έχει αναλάβει να πείσει τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά της, η Μαδρίτη παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Γκιουλέρ και έχει μπει πλήρως στον αγώνα για τον παίκτη της Φενερμπαχτσέ, αφού αυτός έχει αποφασίσει να κάνει το άλμα και να φύγει από την Τουρκία. Η υπογραφή του Güler θα ήταν μέρος της πολιτικής της οντότητας για την προσέλκυση νέων ταλέντων, η οποία έχει φέρει τόση επιτυχία στην οντότητα τα τελευταία χρόνια, και η οποία φέτος είχε ένα ακόμη επεισόδιο με την υπογραφή του Jude Bellingham όταν ήταν μόλις 19 ετών (έγινε 20 προχθές).

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά θέση για τον Αρντά Γκιουλέρ

Το κύριο πρόβλημα της Μαδρίτης για την αντιμετώπιση της επιχείρησης δεν είναι οικονομικό, αλλά αθλητικό, και έχει να κάνει με το να χωρέσει ο Γκιουλέρ σ’ένα ρόστερ που περιλαμβάνει ήδη παίκτες όπως ο Ροντρίγκο, ο Μπραίμ ή ο ίδιος ο Μπέλιγχαμ. Γι’αυτό, μία από τις επιλογές που χειρίζεται ο λευκός σύλλογος είναι να κλείσει τον Γκιουλέρ και να αναζητήσει δανεισμό για αυτόν σε έναν καλό ευρωπαϊκό σύλλογο ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του πριν κάνει το οριστικό άλμα στο πρώτο ρόστερ της Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται τελείως ούτε και η επιλογή να’ρθει στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό που μεταδίδουν απ’το λευκό κλαμπ είναι ότι αυτό το θέμα δεν θα αργήσει πολύ κι ότι πρέπει να λυθεί επιτυχημένα ή αποτυχημένα τις επόμενες μέρες. Και είναι ότι η Μαδρίτη ξεκινά τη δουλειά στις 10 Ιουλίου και μέχρι εκείνη τη στιγμή θέλει να’χει το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο.

Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα καταφέρει να υπογράψει τον Γκιουλέρ; Real Madrid; Barcelona; Άλλη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.