News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Odriozola πάει για Real

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Του Santiago Siguero

Ο donostiarra μπακ μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω έλλειψης ευκαιριών στη Ρεάλ Μαδρίτης


Η σεζόν 22-23 δεν έχει τελειώσει ακόμα (θα το κάνει επίσημα στις 12 απόψε), αλλά είναι εντυπωσιακό ότι, αυτή τη στιγμή του καλοκαιριού, το επίσημο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει έως και 10 αμυντικούς. Ο άγραφος κανόνας είναι συνήθως το ντουμπλάρισμα των θέσεων σε μια γραμμή τεσσάρων ατόμων, οπότε θα υπήρχαν δύο περισσότεροι παίκτες απ’όσοι είναι θεωρητικά απαραίτητοι για να αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν.

Η ανανέωση του Νάτσο πολλαπλασιάζει τις επιλογές στην άμυνα, καθώς ο νεαρός παίκτης μπορεί να δράσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι ένα ακόμη εμπόδιο για δύο παίκτες, τον Álvaro Odriozola και τον Jesús Vallejo, οι οποίοι επί του παρόντος εμφανίζονται ως τρίτος δεξιός μπακ και πέμπτος στόπερ στο ρόστερ.

Ο Βάσκος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 κι ο aragonés μέχρι το 2025. Ο πρώτος, όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, είναι κοντά στο να επιστρέψει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον σύλλογο απ’τον οποίο έφτασε στη Μαδρίτη πριν από 5 χρόνια.

Η Μαδρίτη θα σεβαστεί την απόφαση του Odriozola, γνωρίζοντας ότι το αθλητικό του μέλλον στον λευκό σύλλογο φαίνεται περίπλοκο. Ο μπακ έχει μπροστά του τον Καρβαχάλ και τον Λούκας, και υπάρχουν επίσης αρκετοί παίκτες στην ομάδα (Μιλιτάο, Νάτσο ή Ρούντιγκερ) που μπορούν να παίξουν εκεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.