News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία Madrid-Fenerbahçe για τον Güler

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος θα πλήρωνε 20 εκατομμύρια ευρώ αντί για τα 17,5 της ρήτρας του


Ο Arda Güler έχει γίνει μια απ’τις αισθήσεις του καλοκαιριού. Ο νεαρός Τούρκος συζητάει εδώ και μέρες με πολλές απ’τις βασικές ευρωπαϊκές ομάδες για να καθορίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του. Τις τελευταίες ώρες η μάχη έχει περιοριστεί σε μια πάλη ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τη Μίλαν σ’ένα δεύτερο πλάνο. Η απόφαση είναι επικείμενη. Μελλοντικό πρότζεκτ ή άμεσο, δηλαδή αυτό που του προσφέρει ο λευκός σύλλογος ή τις azulgranas υποσχέσεις για μια άμεση ένταξη στην πρώτη ομάδα. Ο παίκτης κι ο πατέρας του έχουν ακούσει τους δύο μεγάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου και τώρα ήρθε η ώρα για την τελική απόφαση.

Αυτό που είχε ξεκάθαρο απ’την αρχή ο ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ είναι ότι είχε ολοκληρώσει πια την εποχή του στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, ότι ήθελε μια αλλαγή σκηνικού. Το έκανε γνωστό στους ηγέτες της τουρκικής οντότητας ώστε να προσαρμοστούν στην αποχώρησή του με αντάλλαγμα τα 17,5 εκ. ευρώ που εμφανίζονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μάλιστα, στην οθωμανική χώρα διαβεβαιώνεται ότι η Μαδρίτη φέρεται να’χει κλείσει ήδη μια συμφωνία με τη Φενερμπαχτσέ για 20 εκ. ευρώ. Κάτι που έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει τη MARCA, αν και η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί ακόμα.

Από τότε που έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μελετούσε την πιθανή ενσωμάτωση του Τούρκου διεθνή, απ’το Valdebebas έχουν προσπαθήσει να τον κάνουν να δει ότι ήταν ένα στοίχημα για το μέλλον, όπως αυτά που μπήκαν στο παρελθόν με τον Βινίσιους, τον Ροντρίγκο ή τον Έντρικ, αν και είναι αλήθεια ότι ο Γκιουλέρ ξέρει ήδη πως είναι να αγωνίζεται σε πρώτο επίπεδο με τη Φενερμπαχτσέ, τόσο στο πρωτάθλημά της όσο και στην Ευρώπη.

Είτε ως πρότζεκτ για το μέλλον είτε ακόμη κι ως πιθανή ενσωμάτωση για τη σεζόν 23-24, το γεγονός είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κινηθεί τις τελευταίες ώρες κι όταν φαινόταν σαν μια σταθερή απόφαση με προσανατολισμό την άφιξη του Γκιουλέρ στη Μπαρτσελόνα, ​όλα έχουν παραλύσει εν αναμονή μιας οριστικής απόφασης.

Παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο λευκός σύλλογος παρακολουθεί τον 18χρονο επιτελικό μέσο από τότε που έκανε την εμφάνισή του στην τουρκική Primera το 21-22. Το όνομά του δεν έχει υπάρξει μια δράση αντίδραση για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Ναι, είναι αλήθεια ότι όλα έχουν επισπευστεί τις τελευταίες μέρες, αλλά το όνομά του είχε ήδη εμφανιστεί σε διάφορες συναντήσεις στην λευκή έδρα. Η ιδέα που είχαν γι’αυτόν στο Valdebebas τον τοποθετούσε ανάμεσα σε εκείνα τα νεαρά ταλέντα προς παρακολούθηση ενόψει του μέλλοντος κι όχι ως κάτι άμεσο.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.