News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Güler προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Του Joaquín Maroto

Το νεαρό τούρκικο ταλέντο επιλέγει το λευκό club ανάμεσα σε πολλές προσφορές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Μίλαν. Λείπει μόνο η υπογραφή και θα είναι παίκτης της πρώτης ομάδας.


Ο Αρντά Γκιουλέρ, το νεαρό φαινόμενο της Φενερμπαχτσέ, έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από ισπανικούς συλλόγους και την Πρέμιερ, αλλά προτιμά να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 18χρονος Γκιουλέρ έχει ρήτρα 17,5 εκ. ευρώ και είναι ένας απ’τους ποδοσφαιριστές με την καλύτερη προοπτική που μπορεί να βρεθεί. Ως εκ τούτου, έχει λάβει προτάσεις από συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, η Μίλαν και η Άρσεναλ, αλλά έχει πειστεί απ’αυτή που του έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν δεν στραβώσει τίποτα την τελευταία στιγμή, η υπογραφή του για το λευκό club θα ανακοινωθεί σύντομα, τις επόμενες μέρες.

Η Μπάρτσα πίστευε ότι είχε κλείσει τη μεταγραφή μετά το ταξίδι του νέου της αθλητικού διευθυντή, Ντέκο, στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά η Μαδρίτη κινήθηκε γρήγορα κι έκανε την προσφορά της, την οποία ο Güler εκτιμά περισσότερο απ’τις άλλες λόγω της προφανούς επιθυμίας του να φορέσει τα λευκά. Τελικά, οι παίκτες είναι αυτοί που επιλέγουν την ομάδα στην οποία θέλουν να πάνε κι ο Γκιουλέρ, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μπέλιγχαμ, δεν είχε αμφιβολίες: η επιλογή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατ' αρχήν, η Μαδρίτη δεν είχε καμία πρόθεση να ενσωματώσει τον Γκιουλέρ αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος παρακολουθούσε το αριστεροπόδαρο ταλέντο απ’την Τουρκία εδώ και μήνες, αλλά χωρίς να βιάζεται. Ωστόσο, η χιονοστιβάδα των προσφορών που έχει λάβει ο παίκτης έχει επισπεύσει τα γεγονότα. Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν απέκλειαν ακόμη και να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό για έναν ακόμη χρόνο στην τωρινή του ομάδα, τη Φενερμπαχτσέ. Αλλά είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός που έχει ο Arda για να παίξει στη Μαδρίτη που ο σύλλογος είναι πρόθυμος να τον ενσωματώσει αυτό το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον της Μαδρίτης για τον Γκιουλέρ, για το οποίο ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα στις 22 Ιουνίου, υλοποιήθηκε μετά την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ που έπαιξε η Φενερμπαχτσέ εναντίον της Σεβίλλης, η οποία ερωτεύτηκε επίσης τον παίκτη. Όμως ο ποδοσφαιριστής έκανε ήδη μια εξαιρετική σεζόν. Σε αυτή την σεζόν είχε ήδη 35 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ φορώντας τα χρώματα της Φενερμπαχτσέ. Μία απ’τις τελευταίες και καλύτερες εμφανίσεις του έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας όπου κέρδισαν (2-0) τη Μπασακσεχίρ, στον οποίο ήταν καθοριστικός με μια ασίστ και παίρνοντας τον τίτλο του MVP του αγώνα. Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης με δική του επιλογή.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.