News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti θα είναι ο εκλέκτορας της Βραζιλίας για το Copa América κι ο Fernando Diniz θα αναλάβει τη θέση μέχρι το 2024

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Της Virtudes Sánchez

Ο Ednaldo Rodrigues διαβεβαίωσε ότι ο Carlo Ancelotti θα ηγηθεί της εθνικής Βραζιλίας απ’τον Ιούνιο του 2024


Ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CBF), Ednaldo Rodrigues, επισημοποίησε την πρόσληψη του Fernando Diniz, για ένα χρόνο, ως προσωρινό προπονητή της εθνικής Βραζιλίας. Απ’τον Ιούνιο του 2024, ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι αυτός που θα διευθύνει την πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Έτσι έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παράγοντας.

Ο νυν προπονητής της Φλουμινένσε θα συνδυάσει τα δύο καθήκοντα. Θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής της carioca «Τρικολόρ» και θα ηγείται της εθνικής στα ραντεβού της FIFA. Αν κι ο οργανισμός δημοσίευσε ένα βίντεο με δηλώσεις τόσο του προέδρου όσο και του νέου εκλέκτορα, ο Ντινίζ θα παρουσιαστεί στον Τύπο σήμερα στην έδρα της CBF στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

"Ο Fernando Diniz πρόκειται να διευθύνει τη μοίρα της εθνικής Βραζιλίας για ένα χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με πολύ ανταγωνισμό όπως ήταν πάντα", δήλωσε ο Rodrigues.

Απ’την πλευρά του, ο προπονητής διαβεβαίωσε πως το ότι έχει επιλεγεί είναι «υπερηφάνεια και τιμή». «Προπόνησα μερικούς απ’τους παίκτες όταν ήταν νεότεροι, για παράδειγμα τον Μπρούνο Γκιμαράες και τον Άντονι. Παρακολούθησα πολύ την ανάπτυξη ολόκληρης της γενιάς. Ήμουν επίσης αντίπαλος ορισμένων και κατέληξα να θαυμάσω πολλούς άλλους που έπαιζαν στη Βραζιλία και στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Η άφιξη του Αντσελότι, σίγουρη

Ο Ednaldo Rodrigues διαβεβαίωσε ότι ο Carlo Ancelotti θα είναι αυτός που θα διευθύνει την εθνική Βραζιλίας απ’τον Ιούνιο του 2024, αλλά θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Diniz θα έχει πλήρη αυτονομία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: «Είναι ο προπονητής και θα συμφιλιώσει τη Fluminense και την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για εμάς, ως προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, δεν είναι προσωρινός. Έχει ένα συμβόλαιο 12 μηνών. Θα κάνει τη μετάβαση στον Αντσελότι, ο οποίος θα φτάσει για το Κόπα Αμέρικα».

Η επόμενη έκδοση του Copa América θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες απ’τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου του 2024. Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου και η LaLiga τελειώνει νωρίτερα, στις 26 Μαΐου, οπότε ο Carlo Ancelotti θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή σεζόν και να ενταχθεί στην εθνική Βραζιλίας.

Προς το παρόν, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε ο Αντσελότι έχουν τοποθετηθεί στο θέμα, αλλά αυτό που φαίνεται ήδη σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος της σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει, ο madridista τεχνικός θα συνεχίσει τη δουλειά του ως επικεφαλής της Βραζιλίας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.