News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εμπιστοσύνη και διαφάνεια ανάμεσα σε Ancelotti και Real Madrid παρά την ανακοίνωση της Βραζιλίας

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι λευκοί ηγέτες γνώριζαν πάντα τις συνομιλίες της CBF με τον Ιταλό, ο οποίος δίνει απόλυτη προτεραιότητα στον σύλλογο


Ο Ednaldo Rodrigues, πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Συνομοσπονδίας (CBF), επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας μόλις τελειώσει η σεζόν που μόλις ξεκίνησε και τερματίσει ο Ιταλός τη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μ’αυτόν τον τρόπο, ο προπονητής θα αναλάμβανε την ευθύνη της πέντε φορές πρωταθλήτριας κόσμου για το Κόπα Αμέρικα.

Η ανακοίνωση, με μια ολόκληρη σεζόν μπροστά της, προκαλεί έκπληξη, αλλά η επαγγελματική και προσωπική σχέση του Αντσελότι με τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αλλάζει. Όλα παραμένουν ίδια και θα είναι το ποδόσφαιρο που θα καθορίσει το τέλος της σχέσης ανάμεσα στο λευκό club και τον προπονητή που οδήγησε τη madridista οντότητα στο νταμπλ του 21-22.

Στο Valdebebas γνώριζαν πάντα την επιθυμία της CBF να έχει τον Αντσελότι και το επιπλέον κίνητρο που σήμαινε για τον προπονητή η διεύθυνση του πάγκου της πέντε φορές πρωταθλήτριας κόσμου. Ξέρουν ότι έχουν γίνει κουβέντες και τις έχουν αποδεχτεί αν και μπορεί να φαίνεται κάτι πολύ περίεργο στο σημερινό ποδόσφαιρο.

Το επιχείρημα για αυτό δεν είναι άλλο απ’την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια στη σχέση συλλόγου-προπονητή. Ο Αντσελότι, ανά πάσα στιγμή και με τα λογικά ανεβοκατεβάσματα της έντασης, έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει να το κάνει. Η δέσμευση με τη Βραζιλία υπόκειται ανά πάσα στιγμή στο τι μπορεί να συμβεί στη σχέση του με τη madridista οντότητα.

Πώς μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση;

Η απάντηση είναι απλή και μιλάει για αυτή την εμπιστοσύνη στην οποία αναφερόμασταν προηγουμένως. Το λογικό θα’ταν να σκεφτεί κανείς ότι το κεφάλι του Αντσελότι μπορεί να κινδυνεύσει αν έρθουν δύο ή τρία άσχημα αποτελέσματα, αλλά επίσης κι ότι αν η επιτυχία συνοδέψει τον προπονητή και τους παίκτες του, μπορεί να του προσφερθεί η ανανέωση, περίσταση που κανείς δεν τολμά να αποκλείσει στη madridista οντότητα.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει για τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Αντσελότι μετέφερε πάντα σε όλες τις συναντήσεις ότι η απόλυτη προτεραιότητά του ανά πάσα στιγμή είναι και θα είναι ο λευκός σύλλογος. Κι ως τέτοια προχωρούν σε καθεμία απ’τις κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες βδομάδες.

Ο Ιταλός θα επιστρέψει στη Μαδρίτη αφού τελειώσει τις διακοπές του το Σαββατοκύριακο. Ως συνήθως σε κάθε έναρξη της σεζόν, ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής κι ο προπονητής θα μοιραστούν στη Μαδρίτη μια συζήτηση κι ένα μεσημεριανό γεύμα για να αναλύσουν όλες τις κινήσεις. Εκτός απ’τον επιθετικό (θα σχολιαστεί σίγουρα κάτι για τον Μπαπέ), ο ξεκάθαρα πρωταγωνιστικός ρόλος αυτή τη φορά θα’ναι για το μέλλον του προπονητή, με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2024 με τη madridista οντότητα και με μια δέσμευση, που υπόκειται στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη CBF έως το 2026.

Για άλλη μια φορά θα είναι το ποδόσφαιρο που θα καθορίσει τι θα συμβεί στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σε αυτό το τραγούδι οι madridistas ηγέτες θα έχουν κάποια ελευθερία στην αναζήτηση ενός πιθανού αντικαταστάτη του Αντσελότι, εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.