News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρόκληση από Al Khelaifi στον Mbappé: ανανέωση ή πώληση

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Του Pablo Polo

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο να φύγει ελεύθερος, είπε ότι δεν θα’φευγε ελεύθερος ποτέ», είπε ο πρόεδρος της PSG.


Ο Nasser Al Khelaifi απάντησε μόνο σε μια ερώτηση για την περίπτωση του Kylian Mbappé και δεν χρειάστηκαν πολλές περισσότερες. Ο πρόεδρος της PSG έδειξε χωρίς δισταγμό τη σταθερή θέση του συλλόγου γύρω απ’το αστέρι του. «Η θέση μου είναι πολύ σαφής. Δεν θέλω να την επαναλαμβάνω κάθε φορά: αν ο Kylian θέλει να μείνει, θέλουμε να μείνει. Αλλά πρέπει να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο ελεύθερο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Είναι ένα γαλλικό club. Είπε ότι δεν θα’φευγε ποτέ ελεύθερος. Αν αλλάξει γνώμη σήμερα, δεν φταίω εγώ. Δεν θέλουμε να χάσουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο ελεύθερο. Αυτό είναι πολύ σαφές. Πιστεύω ότι έχετε ήδη αυτό που θέλατε», είπε.

Όπως φαίνεται, τα ξίφη παραμένουν ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι ο Luis Enrique, λίγα λεπτά πριν ρίξει αυτή τη βόμβα ο Al Khelaifi, άφησε ήδη να εννοηθεί ότι το μέλλον του Mbappé είναι στον αέρα περισσότερο από ποτέ. «Όλα είναι ανοιχτά», είπε ο Αστουριανός, γνωρίζοντας την κόντρα του επιθετικού με τον σύλλογο.

Απ’την περασμένη βδομάδα η PSG και το περιβάλλον του Mbappé έχουν εντατικοποιήσει τις συζητήσεις σε αναζήτηση μιας λύσης, αλλά απ’τα λόγια του Al Khelaifi φαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει πολύ πρόοδος και οι θέσεις είναι ακόμα πολύ μακριά. Ο Μπαπέ έστειλε μια επιστολή στον σύλλογο πριν από δύο βδομάδες, στην οποία έκανε σαφές ότι δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Το επανέλαβε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου με τη Γαλλία στο Φάρο πριν απ’τον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Η PSG, ωστόσο, διατηρεί επίσης σαφή τη θέση της: είτε ανανέωση είτε πώληση. Αυτό που μένει να φανεί τώρα είναι η στρατηγική που θα ακολουθούσε ο σύλλογος εάν αυτό συνεχιστεί σε όλη τη σεζόν, αν το αστέρι του παραμένει σταθερό στην ιδέα του να εκπληρώσει το συμβόλαιό του και πώς θα το διαχειριζόταν ο Λουίς Ενρίκε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.