News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Al Khelaifi: «Αν ο Mbappé δεν υπογράψει σε μία ή δύο βδομάδες, έχει την πόρτα ανοιχτή»

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Του Andrés Onrubia

Ο Al Khelaifi, πρόεδρος της PSG, μίλησε στην παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε για το μέλλον του Γάλλου σταρ, στον οποίο έδωσε τελεσίγραφο.


Πέρα απ’την παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε, που αναμενόταν στη Γαλλία εδώ και βδομάδες, ένα άλλο απ’τα καυτά θέματα στην Παρί ήταν γύρω απ’τον Nasser Al Khelaifi. Για πρώτη φορά απ’την περασμένη σεζόν, ο πρόεδρος της PSG, που παρουσίασε τον Αστουριανό στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, δέχθηκε ερωτήσεις απ’τα ΜΜΕ κι αναφέρθηκε στο μέλλον του Kylian Mbappé.

«Η θέση μας είναι πολύ ξεκάθαρη. Εάν ο Μπαπέ θέλει να μείνει, εμείς θέλουμε να μείνει, αλλά πρέπει να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να φύγει ελεύθερος. Δεν σκέφτεται να φύγει ελεύθερος. Αν κάποιος έχει αλλάξει γνώμη, δεν φταίμε εμείς», είπε ο πρόεδρος, ο οποίος απάντησε μόνο σε εκείνη την ερώτηση για το μέλλον του Γάλλου σταρ.

Αργότερα, μόλις τελείωσε η συνέντευξη Τύπου, εμβάθυνε στο θέμα με αρκετούς δημοσιογράφους και ήταν πιο κατηγορηματικός. Μίλησε ακόμη και για προθεσμίες. «Ο Kylian θα πρέπει να αποφασιστεί το πολύ σε μία ή δύο βδομάδες. Αν δεν υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, έχει την πόρτα ανοιχτή», διαβεβαίωσε σε δηλώσεις που συγκέντρωσε η Le Parisien. Και πρόσθεσε: «Έμεινα τελείως έκπληκτος όταν έμαθα ότι ο Mbappé θέλει να φύγει ελεύθερος το 2024. Είναι ένα υπέροχο παιδί, ένας κύριος, οπότε φεύγοντας ελεύθερος, αποδυναμώνοντας τον μεγαλύτερο σύλλογο στη χώρα του, δεν είναι αυτός που ξέρουμε. Έμεινα έκπληκτος και απογοητευμένος».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.