News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Güler έρχεται ως επιθετικός, στην θέση του Αζάρ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Του Joaquin Maroto

Το νεαρό τούρκικο ταλέντο θα κάνει την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα κι ο Αντσελότι θα τον δοκιμάσει μαζί με τους Χοσέλου, Μπραίμ, Βινίσιους και Ροντρίγκο. Η λίστα των χαφ καλύπτεται απ’τους Τσουαμένι, Καμαβίνγκα, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ, Θεμπάγιος, Κρος και Μόντριτς.


Ο Arda Güler θα προσγειωθεί σήμερα στο Barajas για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συν ένα προαιρετικό έτος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το νεαρό Τούρκικο ταλέντο επέλεξε να φορέσει τα λευκά παρά το γεγονός ότι έχει λάβει προτάσεις από άλλους συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη και η Μίλαν. Ο Γκιουλέρ, ο οποίος έχει ρήτρα 17,5 εκ., θα’χει συνολικό κόστος 20 εκ., δηλαδή το ποσό που θα καταβάλει η Μαδρίτη στη Φενερμπαχτσέ. Σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθεί το μπόνους των 8 εκατομμυρίων εάν επιτευχθεί μια σειρά από αθλητικούς στόχους. Κατ' αρχήν ο Γκιουλέρ θα κάνει την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και μετά θα αποφασιστεί αν θα μείνει με τον Αντσελότι ή αν του αναζητηθεί δανεισμός. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ήταν η πρώτη που μπήκε στη λίστα αναμονής για τον Γκιουλέρ.

Ο ενθουσιασμός του Γκιουλέρ για να παίξει στη Μαδρίτη ήταν θεμελιώδης στην απόφαση του συλλόγου να τον υπογράψει. Τώρα πρέπει να είναι ο προπονητής που, σύμφωνα με το σύλλογο και τα συμφέροντα του ποδοσφαιριστή, θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την αθλητική του καριέρα. Ο Γκιουλέρ θα έχει όλο το καλοκαίρι για να δείξει τις αδιαμφισβήτητες συνθήκες του και, επίσης, να αξιολογήσει τις δυνατότητές του σε μια ομάδα όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, ο Γκιουλέρ πρόκειται να θεωρηθεί στη λίστα των επιθετικών και συγκεκριμένα στη θέση που κατείχε ο Αζάρ. Θα είναι πολύ καλύτερο για αυτόν, αφού η Μαδρίτη έχει μόνο τέσσερις παίκτες σε αυτόν τον τομέα: Βινίσιους, Ροντρίγκο, Χοσέλου και Μπραίμ. Ο Γκιουλέρ, ο οποίος μπορεί να παίξει στο κέντρο και στα άκρα και επίσης ως δεύτερος επιθετικός, έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει τη θέση του στην επίθεση παρά στο κέντρο, μια περιοχή όπου ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός και όπου υπάρχουν επτά παίκτες (Tchouaméni, Camavinga, Valverde, Bellingham, Ceballos, Kroos και Modric) για τέσσερις θέσεις. Γι' αυτόν, λοιπόν, είναι προτιμότερο να ξεκινήσει από τη θεωρητική θέση που άφησε ο Αζάρ παρά να μπει στη λίστα των χαφ.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.